Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Fevziçakmak Mahallesine seçim iletişim merkezi açtı. Açılışa CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, eski Milletvekili Zeki Ünal, CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışta, sık sık Ahmet Ataç için 'Tepebaşı seninle gurur duyuyor' sloganları atıldı. Açılışın ilk konuşmasını yapan İl Başkanı Adar, Türkiye'de tarımın yok edildiğinden bahsederek, 'Küçük esnaf bitiriliyor. Ülkemiz üzerinde başka bir oyun oynanıyor. 31 Mart'ta oylarımızı çok dikkatli kullanalım' dedi.
KUCAKLAMAYA HAZIRIZ
Ahmet Ataç'ın ilk belde evini Fevziçakmak Mahallesine açtığını hatırlatan Milletvekili Çakırözer, 'Seçimlerde en iyi vizyon, proje kimdeyse ona destek olunmalı. Kutuplaştırmadan vazgeçilmeli. Ayrıştırmaya değil kucaklaşmaya ihtiyaç var. Bizler herkesi kucaklamaya hazırız' diye konuştu. Türkiye'nin 17 yıldır iyi yönetilmediğine vurgu yapan Jale Nur Süllü ise, 'Kutuplaştırmak bizlere yakışmaz. Türkiye'nin buna ihtiyacı yok. 31 Mart'ta şehirlere ihanet edenleri seçmeyeceğiz' dedi.
VATANDAŞ FARKINDA
Seçim dönemlerinde bazı siyasilerin yalan söylediğinden söz eden Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, 'Vatandaşlar olanın bitenin farkında. Yalanlara inanmıyorlar. Malum son günlerde yalan furyası arttı. Ama sizler bunlara inanmayın. Sizlere 31 Mart akşamına kadar yalan söylemeye, kandırmaya çalışacaklar. Kanmayın ve sandıkta oy kullandığınızda oyunuza sahip çıkın. Bizler Fevziçakmak ile ilgili projelerin üzerinde çalışıyoruz. Sizler kendi içinizde oluşturduğunuz bir heyetin temsilcisiniz gönderin bizim mimar, mühendis arkadaşlarımızla görüşsünler' diye konuştu.
SAĞANAK GİBİ OY YAĞACAK
'Bereketle seçimde de inşallah böyle sağanak gibi oy yağacak inşallah' diyen Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç ise, 'Türkiye'nin büyük oranda çektiği sıkıntıları bizler Eskişehir'de çekmiyoruz. Bakın özgürce burada toplantı yapıyoruz. Birbirimizi eleştirebiliyoruz, birbirimizle konuşabiliyoruz. Başka illerde bunu yapmak kolay değil' ifadelerini kullandı.
120 BİN TON ASFALT
Fevziçakmak Mahallesine yaptığı yatırımları anlatan Başkan Ataç, 'Gelmeden önce Fevziçakmak'ta 2009'dan bu yana ne yapmışız diye baktım. 120 bin ton asfalt atılmış. Bu çok önemli. Yaptığımız yeşil alanların toplamından Fevziçakmak'ta kişi başına düşen alan 12.5 metrekare. Bakın İstanbul'da birçok ilçede kişi başına düşen rakam 30 santimetrekare. Burada çok önemli şeyler yapıldı. Bütün yollar asfaltlandı. Gelecek dönemde de önemli işler yapacağız. Bu dönemde büyük bir sentetik saha yaptık. Bu mahallemizin gençliği için çok önemliydi. Yeni dönemde de muhtarlığın olduğu parka deneyimli kafe yapacağız. Ayrıca Fevziçakmak'a kreş yapacağız. Bunlar Fevziçakmak'ın ihtiyaçlarından. Buradan 500 çocuğumuzun belediyemizin Ağız Diş Sağlığı Merkezi'nde tedavileri yapılmış. 1999'da geldiğimde bir tane saha yoktu burada ama şimdi öyle değil. 20 yılda Eskişehir nereden nereye geldi. Zamanla daha da iyi noktalara gelecek Fevziçakmak. Tepebaşı çok sağlıklı büyüyor. Büyükşehir Belediyesi, ESKİ, Tepebaşı Belediyesi birlikte çalıştık. 31 Mart'ta sandıklara sahip çıkın' dedi. MELTEM KARAKAŞ KAYA
Editör: TE Bilisim