'Tepebaşı Belediyesi Ailesi Yılsonu Buluşması'na Başkan Ahmet Ataç, CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Programda konuşan Ataç, 'Diliyoruz bundan sonraki 5 yılda da yine hep beraber olacağız. Yine dimdik yan yana beraberce yürüyeceğiz. Niçin yürüyeceğiz? Tepebaşı için, Eskişehir için, Türkiye için yürüyeceğiz' ifadelerini kullandı.
HALK MEMNUN
Hiçbir tatsız olay yaşanmadan bugünlere geldiklerinin altını çizen Başkan Ataç, 'Bir vatandaş Tepebaşı Belediyesi'ne girdiği zaman huzuru hissedebilmeli. Bunu hissediyor çok duyuyorum. Onun için de hepinize bu davranışınızdan dolayı tek tek teşekkür ediyorum. Eğer halkımızın bu memnuniyeti olmasaydı zaten başarı buralara kadar gelmezdi. Adım adım, ilmek ilmek dokuyarak bugünlere geldik. İddia ediyorum Tepebaşı Belediyesi başarılı 3 belediye varsa bunlardan 1 tanesidir. Bugün Eskişehir Türkiye'nin yıldız belediyelerinden bir tanesi, belki de en iyisi' diye konuştu.
SİZİNLE KAZANDIK
Belediye çalışanlarına teşekkür eden Başkan Ataç, 'Tepebaşı bugün toprak bütünlüğüyle, nüfusuyla ve belediyesiyle 30 ilden büyük bir ilçe. Düşünüyorum 1999'da nasıl bir Tepebaşı vardı, şimdi nasıl bir Tepebaşı var? İhmal edilmiş ufak bir kasabaydı Tepebaşı. Odunpazarı'nın altyapısı yüzde 85'lerdeyken Tepebaşı'nın yüzde 35'lerdeydi ama bundan yılmadık. Çalıştık, didindik, seçim kazandık, seçim kaybettik, yine seçim kazandık ama bugünlere geldik. Nasıl geldik? Sizlerle beraber büyük başarıyla geldik' dedi.
ENGELLEYEMEYECEKLER
Yaklaşan yerel seçimlere de değinen Başkan Ataç, 'Seçimlere 3 ay var. Kazanmak için yine birlikte mücadele edeceğiz. Kazandığımızda yine 5 yıl Tepebaşı'nın başarısı, Eskişehir'e katkılarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Bunu Allah'ın izniyle kimse engelleyemeyecek ve başarı Tepebaşı'nın olacak' diye kaydetti. Gece daha sonra personel için düzenlenen sürpriz çekilişler, ses sanatçısı Gözde Ural'ın şarkıları ve Roman müzik ekibinin dinletisi ile devam etti. HM
Editör: TE Bilisim