Son olarak 23 Nisan Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın yanı sıra CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Tunalı Mahallesi Muhtarı İbrahim Baki ve çok sayıda kadın katıldı.
DESTEK OLDUNUZ
Etkinlikte kadınlara hitap eden Başkan Ataç, 'Biliyorsunuz, 5 Aralık kadınlarımızın seçme ve seçilme hakkı kazanmasının yıl dönümünü geride bıraktık. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün kadın hakları konusunda dünyaya örnek olan tutumu bize de ilham vermeye devam ediyor. Belde Evlerimiz, Hanımeli Sokağımız, Mutfak Atölyemiz, kültür turlarımızın yanı sıra birçok merkezimizde gerçekleştirdiğimiz onlarca kültür, eğitim ve spor faaliyetlerimiz ile kadınlarımıza güzel ortamlar ve fırsatlar yaratmaya çalışıyoruz. Sizler zaten beni çıktığım yolda hiçbir zaman yalnız bırakmadınız, hep destek oldunuz' diye konuştu.
SİZLERLE GÜZEL
Konuşmasının devamında Tepebaşı Belediyesi'nin sergilediği başarılı çalışmalar ve hayata geçirdiği projeler ile Türkiye'de örnek bir yer olduğunu belirten Başkan Ataç, 'Tepebaşı Belediyesi bugün Türkiye'de örnek gösterilir, yurtdışında adından söz ettirir bir noktaya geldi. Bu güzel gelişmeler ve başarılar, elbette ki bizim kara kaşımız, gözümüz için gelmiyor; yapılan başarılı işler, örnek projeler ile sağlanıyor. Sizler Tepebaşı'nda yaşanan tüm güzel gelişmelerin başrolündesiniz, Tepebaşı sizin sayenizde güzel' ifadelerini kullandı. Başkan Ataç daha sonra katılımcı kadınlardan gelen soruları da cevapladı. Başkan Ataç merkezde bulunan sınıfları ziyaret ederek çocuklarla da buluştu. HM
Editör: TE Bilisim