Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Özel, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Selçuk Şahin, Fen İşleri Müdürü Şirin Biçer ve beraberindekilerden oluşan heyet Tepebaşı Belediyesi'ni ziyaret ederek Yaşam Köyü'nü yerinde gördü. Yaşam Köyü'nde hizmete sunulan merkezleri gezerek Sağlık İşleri Müdürü Mehtap Yıldız'dan bilgiler alan konuk heyet daha sonra Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ı da makamında ziyaret etti.
TEPEBAŞI GELİŞTİ
Burada konuk heyet ve Başkan Ataç belediyecilik çalışmaları üzerine sohbet ederek bilgi alışverişinde bulundu. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Özel, 'Bugün Ahmet Ataç Başkanımızın yaptığı örnek çalışmaları, Bursa Nilüfer'den duyarak bilgi sahibi olmuştuk ve özellikle Alzheimer Konuk Evi hakkında ziyaret etmek istedik. Bu güzel projeleri Nilüfer'de uygulamak istiyoruz. Bizim de Alzheimer Bakım Merkezimiz inşaat halinde ve 2020 yılında bitecek. Biz de buradaki gözlemlerimiz neticesinde merkezimizi en kısa sürede hizmete sokacağız. Tepebaşı'nı, Ahmet Başkanımızın emekleri ile çok daha gelişmiş ve değer kazanmış bir şekilde bulduk' ifadelerini kullandı.
GÜÇLÜ DİYALOG VAR
'Türkiye'deki ilçe belediyelerden bize en yakın olanlardan birisi Nilüfer Belediyesi' diyen Başkan Ataç ise 'Nilüfer Belediyemiz de sosyal projeler yapmayı çok seviyor. İki belediye arasında güçlü bir diyalog var ve en kısa zamanda ben de kendilerine bir ziyarette bulunacağım. Tepebaşı Belediyemizin sosyal projeler konusunda çok ciddi bir birikimi var. Bu birikimi paylaşmaktan dolayı da memnunuz. Bursa'nın yüz akı olan Nilüfer Belediyesi, bizim için de gurur kaynağı' diye konuştu. HM
Editör: TE Bilisim