Çakırözer bayramda anneannesinin köyü olan Tepebaşı İlçesi Kızılinler Mahallesini ziyaret ederek hemşerileriyle bayramlaştı. Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük ile birlikte mahalleye giden Çakırözer Muhtar Mehmet Kızılinler ve mahalle sakinleriyle sohbet edip sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Kızılinler'in Eskişehir'in tarımsal üretimine katkı sağlayan bölgeler arasında yer aldığını belirten Çakırözer, 'Kısa süre önce tahsise açılan Kızılinler Termal Tesisleri hayata geçirildiğinde bu bölge tarımın yanısıra turizme de katkı sağlayacak, hem mahallemizin hem de şehrimizin gelirinin daha da artmasına imkan sağlayacak. Kızılinler Termal Tesisleri'nin bir an önce hayata geçmesi için hepimizin büyük çaba harcaması gerekli' dedi.

YATIRIMCI TEŞVİK EDİLMELİ

Konunun daha önce Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ile yapılan bir görüşmede de gündeme geldiğini belirten Çakırözer, 'Hükümet de bu tesisin yararına inanıyor ki tahsise çıkardı. Şimdi sıra yatırımcı bulma aşamasında. Başta bu projenin bu noktaya gelmesine büyük emek harcayan Tepebaşı Belediyemiz olmak üzere merkezi ve yerel yönetimlerimizin Kızılinler Projesinin geleceği konusunda bir araya gelip yatırımcıları teşvik edici modeller bulmasında fayda var' diye konuştu. HM

Editör: TE Bilisim