Transferin son günü önce Sezer Öztürk ardından ise Mustafa Yumlu ve Emre Güral'ı kadrosuna katarak, önemli hamlelerde bulunan Eskişehirspor Yönetimi artık sportif başarı bekliyor.

Eskişehirspor transferin son gününde oldukça önemli isimlere imza attırdı. Önce Başakşehir'de mutlu olmayan Sezer Öztürk'ü ardından ise Trabzonspor'dan Mustafa Yumlu ve Emre Güral'ı kadroya dahil ederek transfere noktayı koyan yönetim gözleri Galatasaray ile oynanacak lig maçına çevirdi.

Aranan kan bulundu
Alman teknik adamın takviye istememesine rağmen yapılan 3 transferden özellikle Mustafa Yumlu'nun Eskişehirspor defansına ciddi katkı sunması bekleniyor. Defansında ciddi zafiyet gösteren Eskişehirspor'da Yumlu'nun Diego ile birlikte forma giymesi bekleniyor.

Yeni golcü Emre
Öte yandan golcü sıkıntısı çeken Eskişehirspor'da Emre Güral'da taraftar cephesinden oldukça olumlu karşılanırken, Skibbe'nin de bu futbolcunun takıma kazandırılmasından memnuniyet duyduğu belirtildi. Konya maçında forvetsiz sahaya çıkan Eskişehirspor'da Emre'nin kadroya katılması Alman teknik adamın elini bir hayli rahatlattı. (s.s)

Editör: TE Bilisim