Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ekrem Birsen, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir'in açılış konuşmalarıyla başlayan organizasyon, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv'in 'Teknoloji ve İnovasyonla Yeni Bir Dünya' başlıklı konuşmasıyla devam etti. Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş'ın Turkcell teknolojisiyle şirketlerin başarısına sağlanan destekle ilgili gerçekleştirdiği 'İş'te Teknoloji Hamlesi' sunumunun ardından da, Turkcell'in mobil ve sabit teknoloji çözümlerini kullanarak fark yaratan Eskişehirli şirketler Bien Yapı, Yayla Motorlu Araçlar ve Estram Hafif Raylı Sistemler'den yetkililer katılımcılarla başarı hikayelerini paylaştı.

'FARK YARATMAK TEKNOLOJİK GELİŞİMLE MÜMKÜN'

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, 'Şirketlerin işlerinde fark yaratması ancak teknolojik dönüşümle mümkün. Günümüzde teknoloji hızla ilerliyor, yakalamak ve işiniz de liderliği sürdürmek için geleceği çok iyi okumak gerekir. Turkcell'li olmayı seçen şirketler için fark yaratmak, onları teknolojiyle bir adım öne taşıyabilmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Biz istiyoruz ki, boyutu ve faaliyeti ne olursa olsun tüm şirketler bu fırsatı yakalasın. Anadolu'nun dört bir yanında Türkiye ekonomisini her geçen gün daha iyi noktalara taşıyan binlerce şirket var. Turkcell olarak öncelikli hedefimiz bu şirketlerin teknik ekipleriyle birlikte çalışıp, Anadolu'da iş ortaklığı ekosistemini büyüterek yerel değeri güçlendirmek' dedi. Günümüz dünyasında şirketlerin ancak teknolojik dönüşümle işlerinde fark yaratabileceğinin altını çizen Ciliv konuşmasına şöyle sürdürdü: 'Bir sanayi ve ticaret merkezi olan Eskişehir'in de bu teknolojik dönüşümü gerçekleştirerek ülke ekonomisine katkısını sürdüreceğine inanıyorum.'

'70 BİN ESKİŞEHİRLİYE TEKNOLOJİMİZ İLE DOKUNUYORUZ'

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş da gerçekleştirdiği sunumda 'İhracat ve sanayinin merkezi Eskişehir için de yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Son 5 yılda Eskişehir'e yaptığımız toplam yatırım miktarı 33 milyon TL'yi buldu. Eskişehir'de istihdama da katkıda bulunuyoruz, şu an da 1000'ni aşkın kişiye iş imkanı sağlıyoruz. Bunun yanında, Eskişehir Belediyesi ile gerçekleştirdiğimiz projelerimizle Eskişehir halkının da hayatını kolaylaştırıyoruz. Örneğin; belediye otobüslerinde, park ve bahçelerde internet hizmetlerimiz ile bir gün içinde ortalama 70 bin Eskişehirliye teknolojimiz ile dokunuyoruz' dedi. (Tuğçe Mertler)

Editör: TE Bilisim