Başkan Ataç, çok sayıda sivil toplum kuruluşunun temsilcileri ile Tepebaşı Belediye Meclis Salonu'nda bir araya geldi. Cumhuriyet Kadınları Derneği, Görsem Görme Engelliler Derneği, Doğançayırlılar Derneği, Türkiye Emekliler Derneği, ESES Taraftarlar Derneği ve Efeler Taraftar Grubu, Meşk Derneği, Körs Elmalı Köylüleri Derneği, Sultanlar Zeybek Ekibi ve Avlamış Köyü Derneklerinin yönetici ve temsilcileri, Başkan Ataç'ı tebrik etmek üzere ziyaret etti.
EMEK VERDİK
Başkan Ataç, Tepebaşı'ndaki huzur ve birlik ortamının Türkiye'ye örnek olması gerektiğini belirterek 'Tepebaşı'nda sizlerin desteği ve vatandaşımızın da teveccühü ile 4'üncü kez göreve seçildik. Bizim tarafsızlığımız, temiz siyaset anlayışımız hep devam edecek. 1999'dan günümüze Tepebaşı ve Eskişehir, Türkiye'nin göz bebeği oldu. Bu günlere ilmek ilmek emek vererek geldik. Kentimizde saygı ve hoşgörü ortamı bundan sonra da devam edecek. Tepebaşı'ndaki huzur ve birlik ortamının Türkiye'ye örnek olması gerek. Demokrasiye olan inancımızı da hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz. Umuyorum; İstanbul'da da her şey çok güzel olacak' ifadelerini kullandı.
TAM DESTEK
Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de söz alarak Başkan Ataç'ı tebrik ederken başarılı çalışmalarının da devamını diledi. Başkan Ataç da geçmişte olduğu gibi gelecekte de kendisinin yanında olacağını ifade eden konuklarına teşekkür etti. HM
Editör: TE Bilisim