ESO'da Oda Başkanı Celalettin Kesikbaş, Başkan Yardımcısı Fatih Düş ve Yönetim Kurulu Üyesi Emre Sarar ile bir araya gelen Günay, seçimlerle birlikte Türkiye'de yeni bir dönemin başladığını ifade etti. Ziyaretin bir teşekkür ziyareti olduğunu söyleyen Günay, 'Yeni bakanlar kurulunda iş dünyasının çeşitli alanlarından gelen isimler var. Bu ülkemiz için ufuk açıcı olacaktır' dedi. Amaçlarının sanayi, ticaret, siyaset ve eğitim dünyasına daha çok ulaşmak olduğuna vurgu yapan Kesikbaş, 'ESO'nun misyonunu daha da geliştirmek istiyoruz. İnsanlarımız daha çok birbiri ile iş yapsın, projeler üretsin önceliklerimiz arasında. Bunu hep beraber ve sizlerin de katkıları ile yapacağız' diye konuştu.
TÜRKİYE ATILIM YAPACAK
Daha sonra Eskişehir Ticaret Odası'nı (ETO) ziyaret eden Günay, Oda Başkanı Başkanı Metin Güler, yönetim kurulu üyeleri Özgür Alp, İsmail Çavdar ve Orhan Köksal ile buluştu. Günay, 'Geniş kapsamlı yapısal reformlar içinde ekonomi, eğitim, hukuk ve kamu yönetimi yer almaktadır. Bu reformlarla Türkiye atılım yapacak ve 2023 hedeflerine daha çok yaklaşacak' dedi. Ülkenin önceliğini ekonomi olması gerektiğini ifade eden Güler, Eskişehir'in sorunlarının da bir an önce çözülmesi gerektiğini kaydeden dile getirdi.
TARIMI KONUŞTULAR
Günay, daha sonra ETB'de Borsa Başkanı Ömer Zeydan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. 2018 harman sezonunun hayırlı ve bereketli olmasını dileyen Günay, tarım sektörü ile ilgili bilgiler alarak yeni dönemde neler yapılabileceği hususunda Başkan Zeydan ile fikir alışverişinde bulundu. ETB Başkanı Zeydan, şehrimizi daha ileriye götürecek hizmet yolunda vekillerimizin vereceği kıymetli desteklerden ve sarf edecekleri çabalarından dolayı şahsı ve Eskişehir Ticaret Borsası adına teşekkürlerini iletti. HM
Editör: TE Bilisim