Başkan Büyükerşen'in makamında gerçekleşen ziyarette Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, Eskişehir'i çok beğendiğini ve gerçekleştirilen çalışmalarla kentin örnek bir yer haline geldiğini ifade etti.
YÜREKTEN KUTLUYORUM
Susurluk Belediye Başkanı Güney 'Sayın Büyükerşen ve diğer belediye başkanlarının başarılı çalışmaları ile bir kentin değişimine 20 yıllık süreçte tüm Türkiye şahit olduk. Eskişehir'e gelerek buradaki çalışmaları yerinde görmek istedik. Ben hem Sayın Büyükerşen'i hem de ekibini başarılı çalışmaları dolayısıyla yürekten tebrik ediyorum' diye konuştu. Başkan Büyükerşen ise Susurluk Belediye Başkanı Güney'e başarı dileğinde bulundu.
AVRUPA'NIN MARKA KENTİ
Eskişehir'i ve Odunpazarı'nı çok beğendiğini belirten Güney, Eskişehir'in dünyaya ve Türkiye'ye örnek bir Avrupa kenti olduğunu vurguladı. Odunpazarı'ndan çok etkilendiğini ifade eden Güney, Başkan Kurt'u Odunpazarı'nda gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı tebrik etti. Güney, 'Bizim için Eskişehir, sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın marka kenti' diye konuştu. Eskişehir ve Odunpazarı halkı için çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Kurt, 'Biz Odunpazarı Belediyesi'ni hemşehrilerimizle birlikte yönetiyoruz. Odunpazarı Belediyesi katılımcı, sosyal demokrat bir yönetim anlayışına sahip. Gelecekte de bu anlayışımızı paydaşlarımızı artırarak sürdüreceğiz' ifadelerini kullandı. HM
Editör: TE Bilisim