AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, bir dizi program için Eskişehir'e geldi. AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç tarafından Uluönder Mahallesinde düzenlenen mitinge katılan Kurtulmuş'a, AK Parti Milletvekilleri Nabi Avcı, Harun Karacan, Emine Nur Günay eşlik etti.
Mitingde vatandaşa seslenen Kurtulmuş, 'Tepebaşı'nın bu havasını görünce Tepebaşı'na Hasan Tuç'un, Büyükşehir'e Burhan Sakallı'nın belediye başkanı olduğunu duyar gibiyim. Seçime az bir süre kaldı. Bu sürede kapı kapı dolaşarak herkese Eskişehir'in geleceğini, Eskişehir'i nasıl Kılıçdaroğlu zihniyetinden kurtulacağını anlatacaksınız. Bu kararlılığınızı görüyorum' dedi. CHP'nin 'Mart'ın sonu bahar olacak' sloganına atıfta bulunan Kurtulmuş, '31 Mart'ta, Mart gidecek, bahar gelecek, AK Parti gelecek. Bu coşkuyu, bu kararlılığı görüyorum' diye konuştu.

GENEL SEÇİM
HAVASINA DÖNDÜ
Konuşmasında Kılıçdaroğluna yüklenen Kurtulmuş, 'Eskişehir Kılıçdaroğlu'nun bu anlamsız çıkışlarına çok güçlü bir şekilde cevap verecek. Bu seçim bir yerel seçim. Volkan Doğan Odunpazarı'na, Hasan Tuç Tepebaşı'na, Burhan Sakallı Büyükşehir'e başkan seçilecek. Kampanya yapıyoruz. Yerel bir kampanya ama genel seçim havasına döndü. 24 Haziran'da Cumhurbaşkanımıza göstermiş olduğunuz iradenizi tekrar ortaya koyacaksınız' diye konuştu.

BAŞKA BİR BAHAR GELECEK
Eskişehir'deki mevcut belediyelerin halka gerekli hizmeti veremediğini söyleyen Kurtulmuş, 'Eskişehir Türkiye'nin parlayan kenti oldu. Biz Eskişehir'i yukarı doğru çıkartmaya çalıştıkça birileri de Eskişehir'i ayaklarından geriye doğru çekiyor. Halkın istediği hizmetleri veremiyorlar. Üçlü olsun güçlü olsun. Sizi aşağı doğru çeken CHP belediyesi olmasın. Şu belediyenin Kılıçdaroğlu zihniyeti ile yönetilmesine izin vermeyin. Tepebaşı'na Hasan Tuç gerekli. Büyükşehir'de artık çok çektiniz, Eskişehir'e yakışacak Burhan Sakallı kardeşimiz inşallah Büyükşehir Belediye Başkanı olacak. Eskişehir'in bütün işlerinde sizlere yardımcı olacağız. Zaten güvendiğiniz Recep Tayyip Erdoğan var. Çok iyi hizmet dönemi başlayacak. Eskişehir'de başka bir bahar gelecek. CHP zihniyetine, belediyeciliğine 1 Nisan'da şaka yapacak mısınız?' dedi

PAZARA KADAR DEĞİL
MEZARA KADAR
Daha sonra konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, '1 Nisan'dan sonra Eskişehir'in makus talihini hep birlikte değiştireceğiz. Daha fazla üreten, daha fazla istihdam yaratan bir şehir haline gelecek. Eskişehir'de Eskişehirlilerin sözü geçecek. Eskişehir daha ucuz, daha guru duyulan bir şehir haline gelecek. Biz Cumhur İttifakı ile pazara kadar değil mezara kadar birlikteyiz. Odunpazarı'nda Volkan Doğan ile Tepebaşı'nda Hasan Tuç ile birlikte iyi günde kötü günde ayrı düşmeyeceğimize söz veriyorum. Seçimlere iki haftadan az bir süre kaldı. Bu sürede gitmedik komşu, akraba, hısım bırakmayacağız. Bütün gönüllere dokunacağız. 1 Nisan'dan sonra da hayatı ucuzlatacağız' dedi.

YOLUN SONU GÖZÜKTÜ
1 Nisan'da belediyeleri alacaklarını vurgulayan Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç ise Eskişehir ve Tepebaşı'nın hazır olduğunu söyledi. Tuç, 'İnşallah bu meydan uğurlu gelecek. Bu akşam Uluönder, Şirintepe Cumhur İttifakının gücünü gösteriyor. Bu da bizi motive ediyor. Bizler de bu coşkunun karşılığını verebilmek için yoğun mesai gerçekleştiriyoruz. Yolun sonu gözüktü. 1 Nisan'da Cumhur İttifakı görev yapacak' ifadelerini kullandı. ESRA ÜNLÜ
Editör: TE Bilisim