Kaynak arayışı sürüyor
Haziran ayının 6'sında yapılması muhtemel Olağanüstü Seçimli Mali Genel Kurul öncesinde Siyah-Kırmızılı camia gelişmeleri yakından takip ediyor. Kaynak arayışlarını tüm hızıyla sürdüren, Ankara ve İstanbul'da önemli görüşmeler yapan Başkan Halil Ünal yoğun bir mesai içinde. Başkan Halil Ünal'ın seçim tarihine kadar acil ödenmesi gereken ödemeler için kaynak bulamadığı takdirde görevi bırakmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ortak liste ihtimali
Ankara ve İstanbul'da çalışmalarını sürdüren Halil Ünal'ın aradığı desteği bulduğu takdirde göreve devam edileceği belirtiliyor. Ayrıca Eskişehirspor'da önemli bir gelişme yaşandı. Başkan yardımcıları İsmail Ilgaz ve Erdal Şahbaz'ın ortak liste çalışmalarına başladığı öğrenildi. İkilinin önemli iş adamlarıyla görüşmeler yaptığı ve listelerine davet ettiği belirtildi. Ünal'ın başkan olmaması kesinleştiği andan itibaren kongrede seçime ortak listeyle girilecek.

'Ben artık yokum'
Siyah-Kırmızılılarda Başkan Halil Ünal, ortak liste hazırlığına başlayan Şahbaz ve Ilgaz'ın aday olabileceğinin sinyalini geçtiğimiz hafta vermişti. Düzenlediği basın toplantısında Ünal, 'Ben artık yokum. Ama arkadaşlarım olabilirler' demiş ve akıllara her iki ismin liste hazırlığı mı yapıyor? Sorusu gelmişti. Ayrıca Şahbaz bu basın toplantısının ardından 'Eskişehirspor genel kurulunda, ilk oturumda bir yönetim listesi çıkacak' mesajı vermişti.
Editör: TE Bilisim