Çekimleri Odunpazarı'nda devam eden, yönetmenliğini Korhan Uğur'un yaptığı, yapımcılığını ise Saygın Film ve Serpil Altın Film'in üstlendiği; Odunpazarı Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşen komedi filmi Cenaze İşleri'nin başrol oyuncusu Cemre Melis Çınar ve Suzan Aksoy Odunpazarı Belediyesi Çağdaş Sanatlar Galerisi, Uğur Mumcu Parkı ve Tayfun Talipoğlu Daktilo Müzesi'ni gezdi.
Çınar ve Aksoy'un ilk durağı Çağdaş Sanatlar Galerisi oldu. Çağdaş Sanatlar Galerisi'nde yer alan Odunpazarı Belediyesi ve Uluslararası Suluboya Derneği işbirliği ile düzenlenen 'Suluboya Günleri' resim sergisini gezdi. Sergiyi çok beğenen Çınar ve Aksoy, bol bol fotoğraf çekti. Çağdaş Sanatlar Galerisini çok beğendiklerini söyleyen Çınar ve Aksoy, Odunpazarı Belediye BaşkanıKazım Kurt'a sanata ve sanatçıya verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
UĞUR MUMCU PARKI'NDA DUYGU DOLU GEZİ
Çağdaş Sanatlar Galerisinin ardından oyuncular Çınar ve Aksoy; Uğur Mumcu'nun bombalı saldırıya uğradığı 06 YR 245 plakalı aracının sergilendiği Uğur Mumcu Parkı'nı gezdi. Oyuncular 16 farklı şehirden gelen mermerlerle hazırlanan ve gazete kupürlerinden oluşan Uğur Mumcu Anıtı'ndan da çok etkilendi. Uğur Mumcu Parkı'nı gezerken duygulanan Suzan Aksoy, Uğur Mumcu Parkı'nın Türkiye'deki basın özgürlüğü için bir abide niteliğinde olduğunu kaydetti.
DAKTİLOLARI HAYRANLIKLA İNCELEDİLER
Oyuncuların son durağı Tayfun Talipoğlu Daktilo Müzesi oldu. Müzedeki daktiloları inceleyen oyuncular, eski Başbakanlardan Bülent Ecevit'in balmumu heykelinin bulunduğu odada fotoğraf çektirdi. Oyuncular Çınar ve Aksoy; Odunpazarı'nda gerçekleştirdiği sanat çalışmaları ve açtığı müzeler için Odunpazarı Belediye Başkan Kurt'a teşekkür etti. HM
Editör: TE Bilisim