Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Mihalgazi Belediye Başkan Adayı Bülent Durna'nın Seçim İletişim Merkezi açılışı için Mihalgazi'deydi. Başkan Büyükerşen'e CHP Milletvekilleri Jale Nur Süllü ile Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP 25 ve 26. Dönem İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi, İYİ Parti Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu da eşlik etti.

DESTEK SÖZÜ
Seçim İletişim Merkezi'nin açılışında konuşan Başkan Büyükerşen Mihalgazi ve Sarıcakaya topraklarının Anadolu'nun en verimli topraklara sahip olduğunu belirtti. Büyükerşen '5 yıldır mevcut iktidar veya mevcut belediye başkanı Mihalgazi için ne yaptı? Sizlere 2014'te verilen hangi söz yerine getirildi? Bırakın verdikleri sözleri tutmayı bizim yapmak istediğimiz hizmetler için bile bizimle uyumlu çalışılmadı. İlçemize kazandırmak istediğimiz arıtma tesisi için mevcut belediye başkanınız bizlere yer bile göstermedi. Sözün özü, 1 Nisan sabahıyla birlikte bizimle uyum içinde çalışacak Sayın Durna'ya sizlerden destek istiyorum. Kırsal Kalkınma Projelerimiz ile Mihalgazi'yi çok daha fazla üreten bir ilçe haline getirecek, bu güzel ilçemizi hak ettiği belediyecilik anlayışı ile tanıştıracağız' dedi.

KADERİ DEĞİŞSİN
31 Mart'ta Türkiye'yi çok önemli bir seçimin beklediğini belirten Ahmet Ataç, Mihalgazi'nin artık kaderinin değişmesi gerektiğini ifade etti. Ataç, 'Zaten üreticiler olarak sizler her şeyin farkındasınız ve 31 Mart'ta bu hükümete gerekli cevabı sandıkta vereceksiniz' dedi. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt 'Hükümetle uyumlu bir belediyeyi denediniz hizmet alamadınız, gelin 31 Mart'ta Yılmaz Hocamızla uyumlu çalışacak Bülent Durna'yı seçin ve hep birlikte Mihalgazi'nin kaderini değiştirelim' dedi.
AYAĞA KALKACAK

Mihalgazi Belediye Başkanı Adayı Bülent Durna ise 2014'ten sonra aynı inanç ve özveriyle ilçede çalışmalara devam ettiğini belirterek, 'İlçemizin sorunlarını biliyoruz. Sayın Hocamın desteği ve Mihalgazi'yi ayağa kaldıracak fikirleri ile, başta üreticimizi kalkındıracağız. Kooperatifçiliği destekleyeceğim diye seçilenlere, üretici nasıl desteklenirmiş göstereceğiz. Ayrıca sosyal belediyecilik anlayışımızla hizmetlerimizin merkezine kadınlar ve çocukları koyacağız. Artık Mihalgazi'de değişim zamanı, Yılmaz Hocamla birlikte kazanma zamanı!' dedi. HM
Editör: TE Bilisim