EOSB Başkanı Nadir Küpeli, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Metin Saraç ve Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Tınas; IEEE Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Öğrenci Kolu Kulübü'nün 9 yaşındaki Numan Mert Olkun için hayata geçirdiği 'Robotel Projesi' için Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Havva Fatma Özbay ve Kulüp üyelerini ödüllendirdi.

GURUR DUYDUM
Doğuştan veya bir kaza sonucu kol uzvunu kaybetmiş çocuklar için yapılan bir protez çalışması olan Robotel Projesi'nde Numan Mert'in hayal ettiği İron Man tasarımındaki kolu 5 ayda tasarlayarak hayata geçiren; IEEE Robotel ekibini tebrik eden EOSB Başkanı Nadir Küpeli 'Siz sadece ülkemizin değil dünyanın da geleceğisiniz. Sizin elde ettiğiniz bu başarı ile temsil ettiğim kurum ve şahsım adına büyük gurur duydum. Her zaman sizlerle dayanışma içinde olacağız. Hayata geçirdiğiniz Robotel Projesi çok kıymetli. Sizler gibi üreten, bilime hizmet eden insanların her zaman yanındayız' diye konuştu.

YANINIZDAYIZ
Yönetim Kurulu Başkan Vekili Metin Saraç öğrenci kulüplerinin desteklenmesi gerektiğine vurgu yaparak şunları dile getirdi: 'Öğrenci kulübünüzde hayata geçirdiğiniz bu proje ile çok kıymetli bir işe imza attınız. Sizleri her zaman destekliyoruz, sizler desteklendiğiniz sürece farkındalık artacak ve uluslararası başarılara imza atacaksınız.' Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Tınas ise öğrenciler ile gurur duyduğunu belirterek 'Ülkemizin sizler gibi gençlere ihtiyacı var. Sizlerin her zaman yanında olduğumuzu bilmenizi isteriz' dedi. HM
Editör: TE Bilisim