İlk devre sessizdi
TFF 1. Lig'de ikinci devre hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Eskişehirspor, üçüncü hazırlık maçında dün aynı ligde yer aldığı rakibi Adana Demirspor ile kozlarını paylaştı. Lara'da yer alan Miracle Hotel'de oynanan maça genç oyuncu ağırlıklı karma bir 11 ile çıkan Eskişehirspor, rakibi karşısında ilk yarıyı golsüz sona erdi.

Tek gol Atabey'den
Maçın ikinci yarısında ise son dakikalara kadar gol sesi çıkmadı. Adana Demirspor uzatma dakikalarında Atabey Çiçek ile bulduğu golle, özel maçtan 1-0 galip ayrıldı. Eskişehirspor, Antalya kampında son özel maçını ise 13 Ocak Cumartesi günü Anadolu Selçuklu ile oynayarak kampı tamamlayacak.

Eskişehirspor-Adana Demirspor: 0-1
Stat: Miracle Hotel
Eskişehirspor: Kayacan Erdoğan (Dk.46 Gökhan Siverek), Bedirhan Altunbaş (Dk.46 M.Feyzi Yıldırım), Serdar Yazıcı (Dk.46 Felix Michel), Semih Güler, B.Aziz Özer, Uğur İnceman (Dk.75 Mehmet Özcan), Furgan Polat (Dk.46 Dorukhan Toköz), Chikeluba Ofoedu (Dk.70 Fıratcan Üzüm), Hasan Ayaroğlu (Dk.80 Talha Erdoğan), Andaç Güleryüz (Dk.46 Semih Şentürk), BrunoMezenga (Dk.70 H.İbrahim Öner)
Adana Demirspor: Kurtuluş Yurt, Sezer Özmen, Yiğitcan Erdoğan, Adil Demirbaş, Batuhan İşçiler, Tolgahan Çiçek, İsmoumaila Lingane, Kubilay Sönmez, LalaweleAtakora, Atabey Çiçek, Robert NdipTambe
Gol: Dk.90+ Atabey Çiçek
Editör: TE Bilisim