İl Emniyet Müdürlüğü'ne gelişi esnasında İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından karşılanan Vali Çakacak, daha sonra günün anısına Müdürlük Şeref Defterini imzaladı.
DESTEK VURGUSU
Ardından müdürlük makamına geçen Vali Çakacak, ilimiz genelinde görev yapan polislerin, '10 Nisan Polis Haftası'nı kutlayarak, 'Eskişehir'in, ülkemizin en güvenli illerinin başında gelmesinde, kolluk birimlerinin yanında vatandaşımızın desteği de çok önemlidir' dedi. İl Emniyet Müdürü Dinç ise, tarihi başarılarla dolu Türk Polis Teşkilatının, çağın gereklerine göre kendini sürekli yenileyen, demokratik değerlere, hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına saygıyı her koşul altında gözeten bir anlayışla görev ve sorumluluklarını yerine getirmeye devam edeceğini belirtti.
GURUR DUYUYORUZ
İl Polis Meslek Eğitim Merkezi'ne gelişinde İl Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Muzaffer Doğanay ve şube müdürleri tarafından karşılanan Vali Çakacak, daha sonra müdürlük makamına geçti. Vali Çakacak, kuruluşundan bu yana sürekli kendini geliştiren ve yenileyen Türk Polis Teşkilatı'nın, çağdaş teknolojileri kullanarak suç ve suçluyla mücadelede sadece yurt içinde değil, uluslararası alanda da gurur verici başarılara imza attığını dile getirdi. Müdür Doğanay da, 174 yıldır milletine hizmet etmeyi, Hakk'a hizmet etmek olarak gören Türk Polis Teşkilatı'nın bir mensubu olmanın verdiği haklı gururu yaşadıklarını belirterek, yapılan çalışmalar hakkında Vali Çakacak'a bilgi verdi. İHA
Editör: TE Bilisim