Odunpazarı Belediyesi'ne ait 11 Halk Merkezi'nde farklı zamanlarda gerçekleştirilen Birlikte Başardıklarımız Gezisi, Ihlamurkent Mahallesinde bulunan Hüsamettin Cindoruk Halk Merkezi ile devam etti.

HİZMETLERİ İNCELEDİLER
Aşevi'nde Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile bir araya gelen vatandaşlar, öğle yemeklerini Başkan Kurt ile yedi. Gezi katılımcıları gün boyu Tarihi Bölgede bulunan Odunpazarı Belediyesi'ne ait galerileri, Kocaçınar Yaşam Merkezi, Cumhuriyet Parkı, Halk Market, Hamamyolu, Çağdaş Sanatlar Galerisi, Seramik Park Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi ile Aşevini gezdi. Öğle yemeğini aşevinde yiyen vatandaşlara, Başkan Kazım Kurt da katıldı. Aşevinde vatandaşlarla beraber öğle yemeği yiyen Başkan Kurt, vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Kurt, vatandaşların dilek ve şikayetlerini de dinledi.

DESTEK OLUYORUZ
Vatandaşlara 4 buçuk yılda gerçekleştirdikleri çalışmalar ile ilgili bilgi veren Başkan Kazım Kurt, 'Kadınların ev ekonomilerine katkı sunmaları, istihdam edilmeleri için atölyeler açıyor, onlara destek veriyoruz. Geleceğin büyükleri için kurslar, atölyeler açıyoruz. Sanattan spora hayatın her alanında olmaları için her zaman çocuklarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Maddi durumu yetersiz olan vatandaşlarımız için sosyal yardım modeli olan Halk Marketi hayata geçirdik. Biz, vatandaşlarımızın dar gününde yanında olmaya çabalıyoruz' dedi. HM
Editör: TE Bilisim