Koca Çınar Yaşam Merkezi müdavimleri, 'Kazım Kurt'a Vefa' etkinliği düzenledi. Başkan Kazım Kurt, etkinliğe şair-yazar Ataol Behramoğlu ile katılarak Koca Çınarlara sürpriz yaptı.

ŞİİR YAZDILAR
Kendileri tarafından yazılan bir tiyatro oyununu sahneleyen Koca Çınarlar'ın tiyatro gösterisi büyük beğeni topladı. Tiyatro oyununda kız çocuklarının okutulmamasından, şiddete ve çocuk geline kadar birçok konuya değinildi. Başkan Kazım Kurt için şiir yazan Koca Çınarlar, yazdıkları şiiri okudu.

SİZİ SEVİYORUM
Koca Çınarların gösterisinden çok etkilenen Başkan Kazım Kurt, duygu dolu anlar yaşadı. Başkan Kurt, 'Ben böyle bir şey beklemiyordum. Çok güzel bir etkinlik oldu. Yaşı, eğitimi, pozisyonu önemli değil; Türk insanına olanak verirseniz her şeyi yapar, bu bugün ortaya çıktı. Eğer, 3 günde bir tiyatro oyunu çıkıyorsa bu önemli bir şeydir' dedi. Halk merkezlerini, Koca Çınar Yaşam Merkezini bunun için açtıklarını dile getiren Başkan Kurt, keşfedilmemiş çok sayıda değerler olduğunu söyledi. Başkan Kurt, konuşmasına şu sözlerle devam etti: 'İnsanlar için her yaşta bir şey yapılabilir. Siz, bunu gösterdiniz, ispat ettiniz.'
Editör: TE Bilisim