Ayhan Aydıner

Tüm Makaleleri

Ayhan Aydıner

AYŞE ÜNLÜCE HATİPOĞLU’NUN FABRİKALARINA GİDECEK Mİ?

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp ile birlikte  26 Mart’ta Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

ÇİFTELER VE SEYİTGAZİ SEÇİMLERİ

31 Mart yerel seçimlerine 5 gün kaldı. Görünüm’de dün ‘Alpu ve Han’daki seçim yarışlarıyla ilgili analizlerde bulunmuştum. Bugün Çifteler ve Seyitgazi seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunacağı...

KIRSALDA CHP CUMHUR İTTİFAKI’NA KARŞI

31 Mart yerel seçimlerine sadece 6 gün kaldı. Yani son 60 metreye girdik.  Eskişehir’deki seçimlere tek başına giren CHP, kent merkezinde olduğu gibi kırsal ilçelerde de Cumhur İttifakı ile yarışıyor.

HALASINDAN HALI TEYZESİNDEN ÜTÜ

Victor Hugo ne kadar güzel söylemiş. "Siz yardım edilmiş yoksullar istiyorsunuz, biz ise ortadan kaldırılmış yoksulluk" diye. Ernesto Che Guevara "Muhtaç bırakıp, yardım etmek, planlanmış cinayettir"...

EMİNE EDİZGİL ODUNPAZARI’NIN TANJU ÖZCAN’I OLMAYA ADAY

2019 seçimlerinde CHP’den Bolu Belediye Başkanı seçilen Tanju Özcan, kentteki Suriyeli sayısını düşürmeyi hedeflemişti. Bu Özcan’ın seçim vaadiydi.

TÜRKİYE’DE STOCKHOLM SENDROMU YAŞAYANLAR

Stockholm sendromu, rehinenin kendisini rehin alan kişiyle olası diyalog sürecinde oluşan, duygusal anlamda sempati ve empati oluşması olarak özetlenebilecek psikolojik durumu anlatan bir terimdir.

VALİ HÜSEYİN AKSOY ESKİŞEHİR’DE GÜZEL İZLER BIRAKACAK

Eskişehir’e ilk atandığında Aydınlı dostlarımıza Vali Hüseyin Aksoy’u sormuştuk. Kendisinin Aydın’da çok sevildiğini belirtirlerken; “Eskişehir olarak çok şanslısınız. Size çok iyi bir Vali geliyor. A...

KAZIM KURT’TAN ODUNPAZARI’NIN GELECEĞİNİ İNŞA EDECEK PROJELER

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Odunpazarı’nda gelecek dönem hayata geçireceği projelerini tanıtmak için Pazar günü Kent Palace Daveti Salonu’nda lansman toplantısı düzenledi.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI TEKİN AHMET ATAÇ’I TARİF ETMİŞ

“Eğitime destek olacak başkan seçin, çocuğunuzun geleceğini kurtarın.” Yukarıdaki bu sözleri Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Kars’a yaptığı ziyaretti söylemiş. Tekin bu sözlerle Tepebaşı Belediye Başk...

ANKETLERDE ÖNDE GİDEN BİR ADAY TARİKAT VE CEMAATLERDEN MEDET UMMAZ

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu’nun Birlik Vakfı’nda yaptığı konuşma kentte gündem oldu.