Ayhan Aydıner

Tüm Makaleleri

Ayhan Aydıner

MİLLİ EĞİTİM BAKANI TEKİN AHMET ATAÇ’I TARİF ETMİŞ

“Eğitime destek olacak başkan seçin, çocuğunuzun geleceğini kurtarın.” Yukarıdaki bu sözleri Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Kars’a yaptığı ziyaretti söylemiş. Tekin bu sözlerle Tepebaşı Belediye Başk...

ANKETLERDE ÖNDE GİDEN BİR ADAY TARİKAT VE CEMAATLERDEN MEDET UMMAZ

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu’nun Birlik Vakfı’nda yaptığı konuşma kentte gündem oldu.

ESKİŞEHİR’DEKİ BU KUYRUK UCUZ ET KUYRUĞU DEĞİL

Fotoğrafta gördüğünüz insanlar ucuz et, tanzim satışı için kuyruğa girmedi. Çağdaş bir Cumhuriyet kenti olan Eskişehir’de halk, kültür sanat için uzun kuyruk oluşturdu.

AYŞE ÜNLÜCE’DEN GERÇEKÇİ YAPILABİLİR VİZYON PROJELERİ

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce kentimize değer katacak vizyon projelerini Atatürk Kültür Sanat Ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen görkemli lansman toplantısında açıkladı.

KURT HUKUKÇU KİMLİĞİYLE ODUNPAZARI’NI DOĞRU YÖNETTİ

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u mesleğe başladığım ilk günlerden beri tanırım. CHP’de her zaman partinin merkeze değil de sola yönelmesini savundu.

“HEM ESKİŞEHİR’E HEM ÇİFTELER’E KADIN ELİ DEĞECEK”

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Çifteler Belediye Başkan Adayı Zehra Konakçı ile birlikte Çifteler’de Seçim Ofisi açılışı gerçekleşt...

‘KADIN İNSANDIR ERKEK İNSANOĞLU’

Bugün 8 Mart Dünya Emekçiler  Kadınlar Günü.  Bu günün ortaya çıkışı 8 Mart 1857 tarihinde ABD'nin New York kentinde yaşanan acı bir olaya dayanıyor.

BAŞKAN ATAÇ’TAN TEPEBAŞI’NIN GELECEĞİNE YÖN VERECEK YENİ PROJELER

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı’nda gelecek dönem hayata geçireceği projelerini tanıtmak için Pazar günü Yunus Emre Spor Tesislerinde lansman toplantısı düzenledi.