ESOGÜ, Anadolu Üniversitesi (AÜ), Kredi Yurtlar Kurumu, Adalet Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nda çalışan öğrenciler, Türk Eğitim-Sen Eskişehir 2 No'lu Şube tarafından düzenlenen mezuniyet töreni ve diploma yemeğinde bir araya gelerek kep attılar. Mezuniyet töreninde mutluluk yaşayan kamu çalışanı öğrenciler, bu çalışmayı düşünüp hayata geçmesine vesile olan ve mezuniyet yemeği düzenleyen şube yönetimine teşekkürlerini iletti.

Türk Eğitim-Sen Eskişehir 2 No'lu Şube Başkan vekili Süreyya Kaplan, törende yaptığı konuşmada, kentte üniversite ile sendika işbirliğinde hayata geçirilen çalışmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Üniversite yönetimine gösterdikleri yaklaşım ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Kaplan, 'Kamu çalışanlarına hedef yüklemek, onların vizyonlarını geliştirmek için gelinen noktayı gözlemlemek ve devamında bunu yeni sistem ve eğitimler ile tamamlamak bizim her daim önceliğimizdir' dedi.

ESOGÜ'de yetkili sendika olan Türk Eğitim-Sen Eskişehir 2 No'lu Şubesi'nin, 2012 yılı kurum idari kurul toplantısında ESOGÜ yönetiminden talep ettiği program, 2013 yılı öğretim döneminde uygulamaya geçilmişti. (İHA)

Editör: TE Bilisim