ASGD Genel Başkanvekili Yılmaz Karaca'nın divan başkanlığı yaptığı Genel Kurul'da Muharrem Esen'le birlikte İsmail Genç, Göksel Demiral, Behçet Albayrak ve Ahmet Deniz Canoruç yönetim kurulunda yer aldılar.

Mücadele sürecek

Genel Kurulda bir konuşma yapan ASGD Genel Başkanvekili Yılmaz Karaca ASGD'nin maçlara girişlerdeki haksızlığı önlemek için yapmış olduğu hukuk mücadelesini kazanmasından sonra Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin hiç bir hakkı olmamasına rağmen hala girişlerde söz sahibi gibi davranmasını eleştirdi. ASGD yönetimi olarak mücadeleyi sürdüreceklerini ifade eden Karaca, 'Eskişehir'de basın tribünlerine giriş konusunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün akredite kartları geçerli. Bu uygulamayı tüm Türkiye'ye yaymak istiyoruz. Türkiye'de Anadolu spor basının çilesini çeken ASGD üyeleri bunun mücadelesini sonuna kadar sürdürecektir' dedi.

Genç yönetim

Başkanlığı devreden Engin Bayrı'nın da teşekkür konuşmasının ardından ASGD Eskişehir Şubesi Genel Kurulu'nda yapılan seçim sonrasında oluşan yönetim kurulunda görev dağılımları da yapıldı. Muharrem Esen başkanlığa seçilirken, başkan yardımcılığı görevine Göksel Demiral, genel sekreterliğe İsmail Genç, muhasipliğe Ahmet Deniz Canoruç, Üye Behçet Albayrak oldu. Başkan Muharrem Esen yaptığı konuşmada eski yönetime teşekkür etti ve yeni dönemde ASGD'ye yakışır çok daha etkin çalışmalar yapılacağını vurguladı. Öte yandan ASGD Eskişehir Şubesi'nde Orhan Demir, Erhan Ünal, Murat Dağtekin Denetim Kurulu'nu oluşturdular.


Editör: TE Bilisim