Yönetim, devre arasında transfer cezasını açamadığı taktirde futbolcular sözleşme gereği alacaklarını almak için TFF ve FIFA'nın yolunu tutacak

Sorun sezon başı başladı
Mali anlamda zor günler geçiren Eskişehirspor yeni bir krizle karşı karşıya. Sezon başında transfer cezasını kaldırmadan büyük umutlarla transfere sarılan ve 15 futbolcuyu Siyah-Kırmızılı renklere bağlayan Başkan Halil Ünal, lisans krizini çözememiş ve yeni transferlere lisans çıkartamamıştı. Kerim Avcı, Abdou Karim, Erdon Daci, Emre Can Atila ve sonradan Hakan Aslantaş kendine takım bulup Es Es'ten ayrılmıştı.

Şehirden ayrılıyorlar
Marko Milinkovic, Cristian Tanese, İbrahim Sissoko, Jesse Sekidika, Kamal Issah, Melih Ağa, Ferhat Kiraz, Sezgin Coşkun, Kıvanç Karakaş ve Erdal Akdari ise lisansı çıkmamasına rağmen Eskişehirspor'da kalmıştı. Alacakları ödenmediği için kulübe ihtar çeken ve serbest kalan oyunculardan geriye kalanlar, dün itibari ile Eskişehirspor ile yollarını ayırarak, arkadaşlarıyla vedalaştı.

Eğer transfer açılırsa…
Ayrılan futbolcular, transfer cezanın kaldırılması halinde devre arasında tekrar takıma gelecekleri mesajını vererek Eskişehir'den ayrıldı. Eskişehirspor'da yönetim hatasından dolayı yaşanan yaprak dökümünde ve geriye kalan yeni borç dosyalarına katılmayan tek isim ise Kaptan Sezgin Coşkun oldu. Tecrübe oyuncu, şimdilik taktımda kalmaya devam edeceği ifade etti. (Spor Servisi)
Editör: TE Bilisim