AK parti Milletvekilleri Nabi Avcı, Emine Nur Günay ve İl Başkanı Zihni Çalışkan, hem 24 Haziran Genel Seçimlerinde hem de 31 Mart Yerel Seçimlerinde ittifak oldukları MHP'nin İl Başkanı İsmail Candemir'i ziyaret etti. Ziyarette seçim çalışmaları ve sonuçlar değerlendirildi. Ziyarette Cumhur İttifakının MHP'li Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık ve MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yüceses de yer aldı.
DESTEK TEŞEKKÜRÜ
MHP ziyaret eden heyet daha sonra 31 Mart seçimleri sonucunda partilerinden Belediye Başkanı seçilen Kadir Bozkurt ve Hüseyin Çam'ı ziyaret etti. İlk olarak İnönü'ye giden heyet seçim kampanya dönemi ve seçim sonuçları değerlendirildi. Heyet ayrıca AK Parti İlçe Teşkilatı ve meclis üyeleri ile bir araya geldi. Daha sonra vatandaşlarla bir araya gelen Avcı, Günay ve Çalışkan, halka desteklerinden dolayı teşekkür etti.
AÇIK ARA FARK
İnönü ziyaretinden sonra Sarıcakaya Be4lediye Başkanı seçilen Hüseyin Çam'ı tebrik eden AK Parti heyeti, seçim sonucunu değerlendirerek istişarede bulundu. Sarıcakayalıların AK Belediyeciliği bildiklerini bu nedenle Sarıcakaya'da açık ara fark ile seçimi kazandıklarını belirten heyet, emeği geçenlere teşekkür etti. HM
Editör: TE Bilisim