NEFESLERİ KESTİ

Atatürk Spor Salonu'nda oynanan Yıldız Kızlar Liginde son gün maçları nefesleri kesti. Şampiyonun belirleneceği zorlu maç izleyenleri adeta büyüledi. DSİ Bentspor ile Tepebaşı Belediyesi ekiplerinin kozların paylaştığı maçta kazanan taraf Kazım Tokat'ın talebeleri oldu. DSİ Bentspor rakibini 3-0'lık skorla yenerek şampiyonluğa uzandı.

BÜYÜK SEVİNÇ

Final niteliğindeki karşılaşmanın ardından DSİ Bentspor elde ettiği şampiyonluğu doyasıya kutladı. Atatürk Spor Salonu'nda yaşanan büyük coşkuyla şampiyonluğunu kutlayan yeşil beyazlılar düzenlenen törenle de kupasını aldı. Antrenör Kazım Tokat ise sporcularını tebrik etti. (SS)

Tepebaşı ikincilikle yetinde

Bu sezon voleybol liglerinde büyük bir patlama yaparak şampiyonluklar yaşayan Tepebaşı Belediyesi Yıldız Kızlar Liginde de şampiyonluğa çok yaklaştı. Ancak son maçta rakibi DSİ Bentspor karşısında tutunamayan Tepebaşı Belediyesi ikincilikle yetindi. Rakibine 3-0 kaybeden Tepebaşı ikincilik kupasını müzesine götürdü. (SS)

Odunpazarı üçüncü oldu

Yıldız Kızlar Voleybol Liginde dereceye giren takımlar önceki akşam kupalarını aldı. Ligde başarılı maçlar çıkartan Odunpazarı Belediyesi ligi üçüncü olarak tamamladı. Düzenlenen törenle kupasını alan Odunpazarı ekibi güçlü rakipler karşısında elde ettiği bu başarıyla sevinç yaşadı. (SS)

Esspor'da kupa aldı

Yıldız Kızlar Voleybol Liginde kupa alan bir başka ekip ise Esspor oldu. Birbirinden zorlu maçların ardından ligi dördüncü sırada tamamlayan Esspor ekibi müzesine dördüncülük kupasını götürmeyi başardı. Esspor ekibi elde ettikleri bu başarı ile sevinç yaşarken rakiplerini de tebrik etti. (SS)

Büyük destek verdiler

Atatürk Spor Salonu'nda oynanan ve şampiyonun belirlendiği karşılaşmada tribünler doluydu. Sporcu velileri tribünleri doldurarak çocuklarına destek verdi. DSİ Bentspor'un şampiyonluğu ile sonuçlanan karşılaşmanın ardından yeşil beyazlı sporcuların velileri çocuklarının yaşadığı şampiyonluk sevincine de ortak oldu. (SS)

Editör: TE Bilisim