Profesyonel faal futbol yaşantısını Kırmızı Siyah forma altında tamamlayan Dede, sözleşmesi sona eren Kaptan Servet Çetin, Es Es'le yollarını ayıran Senegalli Diomansy Kamara, Şilili futbolcu Jorguera, genç futbolcu Bertul Kocabaş Es Es'le ilişkisini kesti. 4-5 futbolcunun daha ayrılacağı Eskişehirspor'da diğer isimler ise Pazartesi günü belli olacak. Maçtan sonra soyunma odasına giden Başkan Mesut Hoşcan'da futbolcularla vedalaştı.
Eskişehirspor taraftarlarına teşekkür eden futbolcular Kırmızı Siyahlı renklere buruk bir veda da bulundular. Çünkü alınan 1 maçlık seyircisiz oynama cezasından dolayı tribünler boş kaldı. Yıldız futbolcular taraftarlarının olmadığı maçta hüzünlü bir veda ettiler. (S.S.)

ÖRNEK ALIN

Başkan Mesut Hoşcan soyunma odasında 'Koca bir sezon bitti. Emeklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Gençler aramızdan ayrılan Dede ve Kamara bu takıma büyük katkılar sağladılar. Onları örnek alın. Bize çok şey öğrettiler. Sizlerde onları örnek alarak futbol yaşantınızı sürdürün' dedi. Hoşcan daha sonra futbolcularla vedalaşarak takıma iyi tatiller dileğinde bulundu. (S.S.)

Editör: TE Bilisim