İki isimle olumlu görüşme
Kırmızı Şimşeklerde yeni yönetim göreve gelir gelmez ilk etapta 31 Mayıs 2019 itibariyle sözleşmesi biten oyuncular ile yeni sözleşme yapmak için masa oturdu. Takımın forveti İbrahim Halil Öner ve sağ bek Bedirhan Altunbaş ile dün saat 19.00'a kadar toplantı yapıldı. Toplantı masasından taraflar olumlu bir şekilde kalkarken, bayram sonrası tekrar bir araya gelineceği belirtildi.

Bayram öncesi ödeme
Siyah-Kırmızılı yönetim futbolcuların yanı sıra, aylardır maaşlarını alamayan tesis personeline de bir jest yaptı. Edinilen bilgiye göre tesis personeline yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi bire maaş ödeme yapıldığı öğrenildi. Takım ve altyapı antrenörleri de dahil olmak üzere 90 kişiye ödeme yapıldı.

Yazılı açıklama yapıldı
Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, '30 Mayıs 2019 tarihinde yapılan genel kurulda Osman Taş Başkanlığında seçilen yönetimimiz bugün (dün) erken saatlerde bir araya gelerek çalışmalara başlamıştır. Resmî işlemlerinden ardından imza yetkisinin de alınması ile birlikte, Başkanımız Osman Taş verdiği sözleri yerine getirmek üzere üstün gayret göstermiştir. Bu bağlamda Başkanımızın kulüp emekçilerimiz, mevcut futbolcularımız ve teknik heyet dahil olmak üzere herkese bayram öncesi verdiği ödeme sözü yerine getirilmiştir. Ayrıca Başkanımız Osman Taş'ın, sözleşmeleri biten Bedirhan Altunbaş ve Halil İbrahim Öner ile yaptığı görüşmeler olumlu geçmiş olup bayram sonrası bir araya gelinecektir. Bilgilerinizi rica ederiz' ifadelerine yer verildi.
Editör: TE Bilisim