Hoşnudiye Mahallesi Bayramyeri Sokak'ta okul çağındaki bir çocuk bir garajın önündeki merdivenlere oturarak dakikalarca bali çekerken görüntülendi.
İÇİM PARÇALANDI
Olayı gören esnaf ve vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Olaya tanıklık eden Mehmet Ömürlü, 'Ben işim gereği malzeme götürdüm. Buradan geçerken gördüklerim karşısında içim parçalandı. Çocuk burada kendinden geçmiş durumda. Okula gitmesi gerekirken burada bali çekiyor. Vurdumduymaz hale geldik. Bu çocuğu burada ölüme terk ediyoruz. Bugün burada bu çocuk elinde baliyle yatıyorsa demek ki hiçbir şey yapılmıyor. Konuşarak bir şey yapamayız. Polisi aradım çocuğu aldı gitti' dedi.
MÜCADELE ETMELİYİZ
Bağımlılık yaşının ortaokul düzeyine kadar indiğini ileri süren Ömürlü, 'Bu git gide ortaokul düzeyine indi. Bu konuda bir şeyler yapılması gerekiyor. Aileler çocuklarla ilgilenecek. Kimlerle arkadaşlık ediyor bunları bilmesi lazım. Evlatlarımıza sahip çıkmamız lazım. Olay olduktan sonra çocuk öldükten sonra yetkililerin üzerine atıyoruz. Hepimizin bununla mücadele etmesi lazım. Buradan Vali Beye de sesleniyorum. Sayın Valim dün halk güvenliği için yaptığınız toplantıdan bizim haberimiz yok sizin de buradaki çocuktan haberiniz yok. Birbirimize yardım etmek istiyorsak biz toplum olarak elimizden geleni yapmaya hazırız' ifadelerini kullandı. ESRA ÜNLÜ
Editör: TE Bilisim