SÜPER LİGE SÜPER TAKIM
Hentbol Erkekler Süper Ligi 2. Haftasında Ankara deplasmanında MYK'nın konuğu olan Beton Adamla, rakibi karşısında aldığı 31-21'ik farklı galibiyetle ligde zirveye yerleşen takım oldu.

BAŞKENT SINAVI
Sezona sahasında aldığı Merzifon galibiyetiyle başlayan Selka Spor, hafta sonu Ankara MYK Hentbol ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Ankara'da Türkiye Hentbol Federasyonu Spor Salonu'nda oynanan müsabaka karşılık gollerle başladı. İlk 20 dakika 9-9 eşitlikle geçilirken, ilk devrenin sonunda savunmasını arttıran Selka Spor, hızlı hücumlarla bulduğu gollerle soyunma odasına 16-11 üstünlük ile gitti.

FARKLI GALİBİYET
İkinci yarıda oyunun kontrolünü tamamen ele alan Beton Adamlar, hem savunmada hem hücumda üst düzey bir oyun sergileyerek maçtan 31-21 galip ayrılmayı başardı ve Süper Lig'de ikinci haftada ikinci galibiyetini aldı. Selka Spor'da pek çok önemli kurtarışa imza atarak kalesinde devleşen Viktor Gigov ve 9 gol ile en skorer isim olan Faruk Halilbegoviç galibiyette başrol oynadı. Lisansı yetişmediği için ilk hafta forma giyemeyen Benjamin Cickusic çıktığı ilk maçta 6 gol kaydederken, Nikola Kosteski de 4 gol ile galibiyete katkı verdi.

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI
Takımlarını Ankara deplasmanında da yalnız bırakmayan Selka Spor taraftarları, öğle saatlerinde otobüs ile Ankara'ya geldiler ve ilk iş olarak Anıtkabir'i ziyaret ettiler. Atanın huzuruna çıkan ve 'Emanetinin Bekçisiyiz' pankartı açan taraftarlar, maç saatinde tribündeki yerlerini aldılar ve maç boyunca desteklerini sürdürdüler.

ADIM ADIM AVRUPAYA
Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Selka Spor Sportif Direktörü Osman Özoğlu, ilk 15-20 dakika başa baş geçen mücadeleyi oyuna ağırlık koymayı başararak kazandıklarını ifade etti. Eksiklere rağmen iyi bir takım olduklarını ve Avrupa hedefini başarabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekleyen Özoğlu, takımı deplasmanda da yalnız bırakmayan taraftara teşekkür etti.
Editör: TE Bilisim