Yazılı açıklama yaptı
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri, dün yazılı yaptığı açıklamada Genel Kurul öncesi Sinan Özeçoğlu etrafından birleşilmesi gerektiğini ifade etti. Diri, 'Eskişehirspor'u seven herkes bir şekilde ötekileştirmeyi kenara bırakıp bir araya gelmeli. Bu camia hep ben diyenler yüzünden kaybetti. Artık biz diyerek biz Eskişehirspor'uz diyerek Sinan Özeçoğlu başkanın etrafında birleşilen veya tam anlamıyla destek verilen bir yapı oluşmalı.

Seçilmişlere seslendi
7 milletvekilimiz Harun Karacan, Nabi Avcı, Emine Nur Günay, Jale Nur Süllü, Utku Çakırözer, Metin Nurullah Sazak, Arslan Kabukçuoğlu. 3 belediye başkanımız Yılmaz Büyükerşen, Kazım Kurt, Ahmet Ataç. ETO Başkanımız Metin Güler, ESO Başkanımız Celalettin Kesikbaş, EOSB Başkanımız Nadir Küpeli başkanlarımız olmak üzere 13 seçilmiş değerli insan kahroluyoruz, ölüyoruz, Eskişehirspor yok oluyor farkında mısınız?

Ne olur el uzatın!
Neden bu kadar kulak tıkadınız? Neden bu kadar gözünüzü kapadınız? Ne kötülük yaptı Eskişehirspor size? Ne olur el uzatın! Lütfen bir araya gelin! Bu şehir sizi sorunlara bahane değil çözüm üretmek umuduyla seçti! ‪Hepiniz kendi alanınızda üzerinize düşenin fazlasını yapıyorsunuz. Size sitem etmiyoruz. İsyan etmiyoruz. Aksine bir yardım çığlığı bu.

Özeçoğlu'na desteğinizi istiyoruz
‪Bu şehrin sokaklarında beraber büyüdünüz. Sizlerin geçtiği sokaklarda hikayeleriniz var. Onlarca anınız var Eskişehirspor'la! Şimdi yok oluyor. Anılarımız da gidiyor. Ne olur bir araya gelin. ‪El ele verirsek üstesinden gelmeyeceğimiz hiçbir zorluk olamaz. Eskişehirspor tribünleri olarak son 5 yıldır verdiğimiz mücadeleyi gördünüz. Bu mücadeleye sizler de omuz verirseniz üstesinden geliriz. Bu süreçte Eskişehirspor için Sinan Özeçoğlu başkana desteğinizi istiyoruz.

Mağlup oldular mı diyecekler?
Biz, takımları son sıradayken, kendileri şampiyon olan taraftarız. Biz, cefanın vefa demek olduğunu gösteren taraftarız. Biz, bir armaya nasıl sahip çıkılacağını, bir şehrin nasıl ayağa kaldırılacağını gösteren taraftarız. Biz, büyüklerimizden aldığımız mirası daha da yukarıya taşıyan, tüm ülkeye nasıl taraftar olunacağını gösteren taraftarız. Her yenilgiden galibiyetle kalkan bu çocuklara mağlup mu oldular diyecekler?

Sosyal medyada seslerini duyuracaklar
‪Bu bağlamda salı akşam 20.00'de vicdan sahibi tüm Eskişehir halkını ve Eskişehirspor taraftarını #ÇareSinanÖzeçoğlu etiketiyle sosyal medyada sesimizi duyurmaya ve devam eden günlerinde artık sesimizi sokaklarda duyurmaya davet ediyoruz' ifadelerine yer verildi.
Editör: TE Bilisim