Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, ev ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Ataç dün yaptığı ev ziyaretlerinde 108 yaşındaki Ürkiye Nine'yi ziyareti sonrasında 'Koparak' ailesinin üçüzlerini ve 'Kasap' ailesinin ikizlerini ziyaret etti.

Başkan Ataç'ın, 'Hoş geldin Bebek' ziyaretlerinden birinde karşılaştığı 108 yaşındaki Ürkiye Kala ile sohbeti görülmeye değerdi. Kendinin nüfusa sadece 2 yaş büyük yazdırıldığını belirterek kimliğini Ataç'a gösteren Ürkiye Nine; 'Allah razı olsun yavrum. Belediye başkanını da görmek nasip oldu. Gördün mü derlerse gördüm derim. Ben 100 yaşımdayım sanıyordum, meğer 110 mu olmuşum? Sizler sayesinde yaşadım. Yaşımı da deyiverdin bana. Maaşım yoktu çocuklarım baktı bana bu yaşa kadar Allah onlardan razı olsun. Aç kalmadım susuz kalmadım yavrucuklarım baktı bana' dedi.

108'lik nine ziyareti sonrasında Başkan Ataç, ikiz ve üçüz bebeklerin ailelerini ziyaret ederek onların bu mutluluğuna ortak oldu. Öncelikle 'Koparak' ailesini ziyaret eden Ataç, Mert Saffet, Yiğit Niyazi, Özden Elif üçüz kardeşleri kucakladı. Ailenin sevincine ortak olan Ataç, hediyelerini vererek bir ömür boyu başarı, sağlık ve mutluluk diledi. Üçüz bebeklerin ardında Yeni Bağlar Mahallesi'ne gelen Ataç, burada 'Kasap' ailesini ziyaret ederek Elifnaz ve Ali Kerim ikiz bebeklerin mutluluğuna ortak oldu. Aileyle bir süre sohbet eden Ataç, bebekleri kucağına alarak onları bir süre sevdi. Hediyelerini veren Başkan Ataç, aileyle hatıra fotoğrafı çektirerek ziyaretini sonlandırdı. (HM)

Editör: TE Bilisim