KESİN KALANLAR

Eskişehirspor'da transfer döneminin başlamasıyla birlikte kadroya 2 futbolcu dahil edildi. Ali Şaşal ve Berkay imza atarken, Akaminko, Aytaç, Diego, Erkut, Hürriyet, Kamil, Lawal, Özgür, Boffin, Sezgin ve Sinan'da takımda kalan diğer isimler oldular. Bu 13 futbolcu kesin olarak gelecek yıl Es Es'in kadrosunda yer alacak.

18 FUTBOLCU KAMPA GELECEK

Eskişehirspor'un sezon öncesinde ve devre arasında kiralık olarak gönderdiği 18 genç futbolcu yeni sezon öncesinde hazırlık kampına katılacaklar. Kendilerini geliştiren ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın gözüne girecek olan futbolcular bu sezonda takımda kalacak.

DURUMLARI BELİRSİZ

Transfer gündeminin en favori isimleri olan Erkan Zengin ve Tarık Çamdal'ın yanı sıra, takımdan gönderilmesi beklenen Bienvenü ile Erman Kılıç'ın durumları belirsizliğini koruyor. Bu futbolcular gelecek sezon öncesinde ya başka takımlara transfer olacaklar, ya da Eskişehirspor forması giymeye devam edecekler.

7 FUTBOLCU AYRILDI

Eskişehirspor'da ligin bitmesiyle birlikte 7 futbolcu ile yollar ayrıldı. Dede, Diomansy Kamara, Okan Aydın, Bertul Kocabaş, Jorguera ve Mahmut Boz sözleşmelerinin sona ermesiyle birlikte Kırmızı Siyahlılara veda eden isimler oldular.

Editör: TE Bilisim