Üç öğretmen katıldı
15 Temmuz Ahde Vefa Bisiklet Turu 2019-2 isimli proje kapsamında 3 öğretmen Alper Can, Hakan Arıkan ve Selim Ecevit Şen, Konya'dan İstanbul'a gidiyor. Ülkemiz genelinde vatan ve millet uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi unutmamak, birlik ve beraberlik için gönül köprüsü inşa etmek amacıyla Konya'dan bisikletleriyle hareket eden 3 öğretmen 9 gün sürecek olan bisiklet turunda geçtiğimiz gün Eskişehir'e geldi.

İstanbul'a yola çıktılar
Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü personeli, antrenör Gökay Konuk ile bisiklet sporuna gönül vermiş sporcular 3 öğretmeni karşıladı. Öğretmenlere Spor il Müdürlüğü Bisiklet Takımı, Milli Eğitim Müdürlüğü önünden Hava Şehitliği'ne kadar kortej ile eşlik etti. Hava Şehitliği'nde duaların okunması ve basın açıklaması yapılmasının ardından Alper Can, Hakan Arıkan ve Selim Ecevit Şen İstanbul'a doğru yola çıktı.

Son durak Şehitler Köprüsü
Üç öğretmen 15 Temmuz Pazartesi günü İstanbul'da olmayı planlıyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Antrenörü Gökay Konuk sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Konya'dan İstanbul'a Şehitlerimiz için pedallayan 3 güzel öğretmenimizi karşıladık. Yapılan tören ve okunan dualar şehitlerimiz için. Şimdi rota Bilecik oradan da İstanbul Şehitler köprüsü' şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim