Dönemin gençlik kollarının sembolü haline gelen siyah pankartlarını açarak 'Kavgamız Sevdamız, Sevdamız CHP' sloganı ile İl binasına yürüyen ekip, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Sinan Özkar, Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Akçar, gençlik kolları üyeleri ve parti yöneticileri tarafından alkışlarla karşılandı.

Parti binasında bir araya gelen gençlere 'Evinize hoş geldiniz' diyen Başkan Sinan Özkar 'Siyaset uzun soluklu bir mücadeledir. Bu mücadelede yaşadığınız tüm sıkıntılara rağmen yıllarca bir arada olmanızı sağlayan Altı Ok'un kalbinizde yer edinmesidir' dedi. İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Akçar da 'Geçmişe dönüp baktığımızda partide önemli çalışmalar yaparak örnek olmuş bir ekiple birlikte olmaktan dolayı mutluyum, bu birliktelikten, bu dostluktan, bu mücadele ruhundan bizlerin de öğreneceği çok şey var' dedi.

Partiyi ziyaret eden ekip adına konuşan dönemin gençlik kolu başkanları, 'Geceyi yatak, yağmuru yorgan yaparak inançla afiş astık, bayraklama yaptık. Yeri geldi sert tartışmalarımız oldu ama hep dost kaldık. Bugün bu ruhu daha dün gibi taşıyorsak, Altı Ok'a olan inancımız ve savaş meydanlarında kurulan bir partinin mücadele ruhuna bağlılığımızdandır' dedi.

Toplantı sonunda dönemin simge haline gelen 'Tam Bağımsız Kemalist Demokratik Türkiye' pankartı Cumhuriyet Halk Partili gençlere emanet edildi. Ekip daha sonra CHP Tepebaşı ve Odunpazarı İlçe Teşkilatlarını da ziyaret etti. (HM)

Editör: TE Bilisim