Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in açılışını gerçekleştirdiği fuarda, Eskişehir 2013 TDKB Ajansı, Eskişehir İlçeleri ve BEBKA ilimizin tanıtımını yapan iki büyük stant açtı. Fuarın açılışına Vali Güngör Azim Tuna ve 2013 TDKB Ajans yetkilileri de katıldı.

Fuarın açılışında konuşan Bakan Çelik, EMITT gibi markalaşmış ve kendini sürekli geliştirmiş fuarlara daha çok katkı sağlayacaklarını bildirdi.

Fuarın açılışında fuar alanını gezen Vali Tuna, ilk olarak ilimizin önemli turizm potansiyelini barındıran Seyitgazi, Sivrihisar, Sarıcakaya, İnönü, Mahmudiye, Çifteler ilçelerinin stantlarını ziyaret ederek bilgi aldı. Vali Tuna ve beraberindekiler daha sonra 12. Salonda, 2013 yılı içerisinde yapılan etkinliklerin ve ilimizin önemli turizm destinasyonlarından birisi olan Frig Vadisi için Eskişehir 2013 TDKB Ajansı tarafından hazırlanan standını gezdi.

Burada canlı yayınlara katılarak soruları yanıtlayan Vali Tuna, dünyanın en prestijli fuarı EMITT'de Eskişehir'i en iyi şekilde tanıtmak istediklerini söyledi. Turizmin önemine değinen Vali Tuna, 'Eskişehir Valiliği ve Eskişehir 2013 TDKB Ajansı olarak sektörün büyüyen önemli kollarından gelen katılımcılara Eskişehir'i en iyi şekilde tanıtarak önümüzdeki senelerde ilimizin turizm potansiyelini arttırmayı amaçlıyor' dedi.

Editör: TE Bilisim