Yıllardır mahallesinin Çoraklık Mevkiine doğalgaz gelmesi için mücadele eden Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Meryem Kuş Açıkgöz, 20 Aralık 2018'de Eskişehir Valiliği tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gönderilen dilekçeye cevap bekliyordu.
DOĞALGAZ GELECEK
Gazetemizin gündeme getirdiği doğalgaz sorununa ilişkin, çözüm yolu açıldı. Muhtar Açıkgöz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilisinin kendisini aradığını ve dilekçenin onaylandığını söylediğini ifade etti. 25 Şubat Salı günü ilgili onay yazısını Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden alabileceklerini öğrendiğini belirten Açıkgöz, 'Bu dört yıllık yapılan çalışmanın bir sonucu. Çok mücadele ettik. Hatta bu uğurda akciğer hastası bir arkadaşımızı da kaybettik. Ama bundan sonra Çoraklık'ta yaşayan vatandaşlarımız da doğalgaza kavuşacak. Bundan sonraki süreçte Çoraklık'ta tarım arazisi vasfından çıkarılan alana doğalgaz gelecek. İlgilenen, emek veren herkese çok teşekkür ediyorum' dedi.
ÇALIŞMA NİSAN'DA
Muhtar Açıkgöz, ESGAZ yetkililerinin Nisan ayı çalışma programına Çoraklık'ı alacaklarını da sözlerine ekledi. MELTEM KARAKAŞ KAYA

Editör: TE Bilisim