Çeltik ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneği bölgedeki üreticilerin bağışladığı 40 ton soğanı Büyükşehir Belediyesi'ne ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere verdi. Soğanları belediye araçlarıyla Eskişehir'e nakleden Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde 61 mahalle muhtarlığına soğanları ulaştırdı. Gerçek ihtiyaç sahipleri ile iletişime geçen muhtarlar da soğanları binlerce Eskişehirliye ulaştırdı. Çel-Der Başkanı Mehmet Taş ve yönetimine bu anlamlı desteği için teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 'Pandemi sürecinde başlattığımız Şehir Paylaşmaktır iyilik hareketinin yanı sıra bu tür destekler de bizleri son derece mutlu ediyor. Hayırsever üreticilerin veya vatandaşlarımızın bu anlamlı desteklerini kamu gücünü kullanarak hızlıca ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Ben hem Çeltikli üreticilere, hem dernek başkanımız Mehmet Bey'e hem de destekleri dolayısıyla muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Şehir Paylaşmaktır, Şehir Eskişehirdir!' dedi.
Büyükşehir Belediyesi'nin pandemi sürecinde önemli destekler gerçekleştirdiğini ifade eden Çel-Der Başkanı Mehmet Taş ise 'Büyükşehir Belediyemiz ile ortak gerçekleştirdiğimiz bu projede biz de Çeltikli üreticilerimizle beraber Şehir Paylaşmaktır dedik. İlçemizde üreticilerimizin 40 ton soğanını belediyemize teslim ettik. Soğanların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında bize destek olan Sayın Başkanımız Yılmaz Büyükerşen'e, Genel Sekreterimiz Ayşe Hanım'a ve tüm belediye personelimiz ile muhtarlara şahsım ve dernek yönetimi olarak teşekkür ediyorum' dedi.
Pandemi nedeniyle vatandaşların büyük bir bölümünün geçim sıkıntısı yaşadığını ifade eden muhtarlar ise bu desteğin ufak da olsa vatandaşların aile bütçelerine katkısı olacağını belirterek Büyükşehir Belediyesi ve Çel-Der'e teşekkür ettiler.
Editör: TE Bilisim