Toplantıya ESOGÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Arslantaş ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Birgül Yelken'in yanı sıra, Sağlık Bakanlığı; kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve meslek kuruluşlarından yetkililer, Tıp Fakültesi öğretim üyeleri, ESOGÜ'deki ilişkili fakültelerden öğretim üyeleri; Anadolu, Selçuk ve Kocaeli Üniversiteleri'nden öğretim üyeleri katıldı.
GURUR DUYUYORUZ
Toplantının açılış konuşmasını yapan ESOGÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Arslantaş, fakülte olarak 50. yıllarına ulaşmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Dış paydaş görüşlerinin kendileri için her zaman önemli olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Ali Arslantaş, katılım ve önerileri için kendilerine teşekkür etti.
SUNUM YAPILDI
ESOGÜ Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Birgül Yelken toplantıda yaptığı sunumda, fakülte olarak 50 yıllık tecrübe ile; bilgiye ulaşmayı ve kullanma yollarını bilen, Tıp alanında bağımsız araştırma yapma yetkinliğine sahip, mesleğini kanıta dayalı tıp ve etik yaklaşımla yapan ve sağlıkla ilgili yerel, ulusal ve evrensel sorunlara duyarlı hekimler yetiştirmeyi amaçladıklarını kaydetti. HM
Editör: TE Bilisim