İlk pozisyonda golü buldular
Mücadeledeki ilk gol pozisyonuna Eskişehirspor girdi. 24'üncü dakikada Cemali ceza sahası içinde yaşanan karambolde topu önünde buldu. Sert bir şut çeken Cemali çerçeveyi bulamadı. Ev sahibi ekip Boluspor, ilk pozisyonunda golü bulmayı başardı. 42'nci dakikada Melih'in sağ kanattan yolladığı ortaya, ceza sahası içinde dokunan Gökhan Boluspor'u 1-0 öne geçirdi.
Mete eşitliği sağladı
İkinci yarıya ise Eskişehirspor hızlı başladı. 46'ncı dakikada Kırmızı Şimşekler aradığı golü Mete Kaan Demir ile buldu. Boluspor savunmasında Seth topu uzaklaştırmak isterken, Mete Kaan meşin yuvarlığı önünde buldu. Düzgün bir vuruş yapan Mete, skorda eşitliği sağladı. Eskişehirspor bu golle umutlanmış oldu.
10 kişi kaldılar
54'üncü dakikada bu sefer Boluspor gole çok yaklaştı. Ceza sahası içinde topla buluşan Seth, düzgün bir vuruşla topu kaleye yolladı. Ekrem son anda topu kornere çeldi. 59'da ise Boluspor'da Popeon Mehmet Özcan'a yaptığı faul sonrası ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyundan atıldı.
Hücumda etkili değildik
59'uncu dakikada 10 kişi kalan Boluspor karşısında oyunu eline alan Eskişehirspor, hücumda aynı etkiyi yaratamadı. Ev sahibi Boluspor ise 80'nci dakikadan itibaren Es Es kalesinde gol pozisyonlarına girdi. 83'üncü dakikada Dodo, ceza sahası dışından kaleye yolladığı şut direkten döndü.
Emre golle bulaşamadı
Maçın 87'nci dakikasında ise Kırmızı Şimşekler net bir fırsattan yararlanamadı. Cemali'nin sol kanattan yolladığı ortayı kafayla tamamlaya çalışan Emre, topu dışarıya yolladı. 90'ncı dakikada Bedirhan'ın sağ kanattan açtığı ortaya kafa vuruşu yapan Emre yine çerçeveyi bulamadı ve top dışarıya çıktı. Maçta başka gol olmadı ve mücadele 1-1 sona erdi.
Editör: TE Bilisim