Odunpazarı Kent Konseyi'nin organize ettiği 'Geçmişten Geleceğe Türkiye' söyleşisi için şehre gelen Şener, Yunusemre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen söyleşide cumhuriyetin ilk yılları ve Türkiye'nin son 20 yılını karşılaştırmalı olarak Eskişehirlilerle paylaştı.
YOĞUN KATILIM
Programa CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru, CHP İl Başkanı Recep Taşel, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, CHP Çeltik İlçe Başkanı İsa Yalavaç, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Diler ve vatandaşların katıldı.

SORULARI YANITLADI

Söyleşide Şener, Türkiye Cumhuriyetinin ilk 20 yılı ve son 20 yılının icraatları, ekonomik gidişatı, özelleştirmeler, tarım politikaları gibi konularda tecrübelerini ve fikirlerini paylaştı. Söyleşi sonunda katılımcılardan gelen soruları da yanıtlayan Abdüllatif Şener, bilgi ve deneyimlerini paylaşma imkanı sunan Odunpazarı Kent Konseyi ve Başkanı İsmail Kumru'ya teşekkürlerini iletti.
DENEYİMLİ SİYASETÇİ
Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru ise program sonunda Şener'e plaket takdim ederek 'Türkiye'de birçok önemli görevde bulunmuş ve halen milletvekili olan deneyimli siyasetçi Abdüllatif Şener'i kentimizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Sayın Şener'in tecrübelerini Eskişehirlilerle buluşturmak için davet ettik ve bizi kırmadı. Kendisine tecrübe ve bilgilerini bizimle paylaştığı için teşekkür ederiz' dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ise söyleşi için kente gelen Şener'e teşekkür ederek Odunpazarı Belediyesi Sıcak Cam Atölyelerinde üretilen bir eser hediye etti. EMRE GÜZEL
Editör: TE Bilisim