Acıbadem Eskişehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Taner Güneş ve Acıbadem Sağlık Grubu Tıbbi Direktörü Prof. Dr. Ahmet Şahin'in ev sahipliği yaptığı Eskişehir Rixos Thermal Otel'de düzenlenen geceye, Eskişehir Vali Yardımcısı Şakir Erden, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, hastane yöneticileri, hekimler, personel ve davetlilerin yanı sıra Acıbadem Sağlık Grubu Tıbbi Direktörü ve Acıbadem Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Şahin ile Eskişehir eski Valisi Ali Fuat Güven de katıldı. Şarkılarıyla geceyi renklendiren Enbe Orkestrası ise izleyenlere keyifli bir gece yaşattı. 2010 yılında hizmet vermeye başlayan Acıbadem Eskişehir Hastanesi, 5'inci yaş gününü büyük bir organizasyonla kutladı.

'SAĞLIK HİZMETİ, ÇOK İYİ BİR ORGANİZASYON GEREKTİRİR'

Gecenin ev sahipliğini yapan Acıbadem Eskişehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Taner Güneş, açılış konuşmasına, Acıbadem Eskişehir için çok özel olan bu geceye katıldıkları için konuklara teşekkür ederek başladı. Güneş, 'Bir doktor, bir başhekim olarak Acıbadem Eskişehir'de hizmet vermek çok özel bir duygu. Bu kente Acıbadem kalitesini yansıtıyoruz, 5 yıldır aynı kalitede hizmet vererek hastalarımızın ve misafirlerimizin yanında oluyoruz' dedi.

'YILLARCA HEP BÖYLE HASTANELERİMİZ OLSA DEDİM'

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen de Acıbadem'in diğer hastanelere örnek olacak bir kuruluş olduğuna dikkat çekti. Yıllarca yurt dışındaki gelişmiş hastaneleri inceleme fırsatı bulduğunu aktaran Başkan Büyükerşen, 'Hep böyle hastanelerimiz olmasını istedim. Ama şimdi Acıbadem var. Geçenlerde Acıbadem Üniversitesi'ni gezme fırsatı buldum. Dünyanın en ileri ülkelerinde olmayacak donanımı var, mükemmel bir üniversite. Eğer tüm tıp fakültelerimiz Acıbadem Üniversitesi standartlarında olsaydı, sağlık hizmeti bambaşka olurdu' diye konuştu.(İHA)

Editör: TE Bilisim