SIKINTILAR BİTMİYOR
Siyah-Kırmızılı kulüpte yaklaşık bir buçuk aydır genel kurul telaşı sürüyor. 12 Temmuz'da Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da aday çıkmayınca genel kurul dördüncü kez ertelenmişti. Mali açıdan
büyük sorunlar yaşayan kulüpte hem saha içi sıkıntılar hem de saha dışı sıkıntılar artarak devam ediyor.

YÖNETİM OLUŞANA KADAR…
Transfer tahtasını açma konusunda ciddi yol kat eden ancak para isteyen dosyalarda tıkanan Divan Kurulu, her şeye rağmen mücadelesini veriyor. Kimsenin başkanlık konusunda hamle yapmadığına değinen Baturaygil, 'Kulüp menfaatleri Doğrultusunda olan her teklife kapımız açık. Divan heyeti olarak kongrede kesinlikle aday olmayı düşünmüyoruz. Yönetim listesi oluşana kadar Eskişehirspor için çalışmalarımıza devam edeceğiz' diye konuştu.

3 YILDA 2 MİLYON 250 BİN TL
Eskişehirspor Kulübü geçtiğimiz gün forma sponsorluğu konusunda Alman firma MS Sports ile anlaşmıştı. Bu konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Baturaygil, 'Alman firması ile 3 yıllık forma sponsorluğu konusunda anlaştık. Sportif direktörümüz Murat Daldık'ın bireysel girişimleri sayesinde hayata geçti. Bu anlaşma ile kulübümüz yıllık ortalama 750 bin liralık bir maliyetten kurtuldu. 3 yılda bu rakam 2 milyon 250 bin TL 'ye denk geliyor. Bu sponsorluk hangi yönetim göreve gelirse gelsin onlara destek olabilecek bir anlaşmadır' dedi.






Editör: TE Bilisim