Yönetim Taş'a inanmıyor
Başkanlık görevinden 18 gün önce istifa eden Osman Taş, geçtiğimiz gün yaptığı basın toplantısında tekrar göreve döndüğünü belirtmişti. Ancak bu toplantıdan mevcut yöneticilerin hiçbir yöneticinin haberi yoktu. Başkan Osman Taş'ın göreve döneceğini açıklaması Eskişehirspor yönetimi tarafından hoş karşılanmadı. Taş, her ne kadar Es Es'e kaynak bulacağını söylese de yönetimin buna inanmadığı öğrenildi.

Tesislere gitmeme kararı
Edinilen bilgilere göre Eskişehirspor yöneticileri, Osman Taş'ın basın toplantısının ardından tesislere gitmemeye başladı. Başkan Taş'ın yaptığı basın toplantısından oldukça rahatsız olduğu öğrenilen yöneticilerin, yine de kulübü ayakta tutmak için çabaladıkları öğrenildi. Yöneticiler, futbolcular ve teknik heyetle görüşüp lige odaklanmalarını istedi.

Hiçbir yönetici gelmedi
Taş'ın geçtiğimiz gün Esstore'da yaptığı basın toplantısından haberi olmayan Eskişehirsporlu yöneticiler, bu basın toplantısını televizyondan veya internetten takip etti. Başkan Osman Taş'ın yaptığı basın toplantısında hiçbir yöneticinin olmaması Taş ve yönetim arasında bir krizin olduğunu gözler önünü sermişti. Taş istifasının karar defterine işlenmemesini belirtse de öğrenilen bilgiye göre bu istifa dilekçesinin hala geçerliğini koruduğu öğrenildi.

10 gün sonra karar alınacak
Mevcut Başkan Taş'ın geri dönmesini kabul etmeyen Eskişehirspor yönetiminin bundan sonra ne yapacağı ise merakla bekleniyor. Edinilen bilgiye göre, yönetim 10 gün sonra bir kongre kararı alacak. Transfer döneminin kapanmasını bekleyen yönetim, bu kriz ortamında takımın dağılmamasını istiyor. Siyah-Kırmızılı kulübün eylül ayında genel kurula gitmesine ise neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.
Editör: TE Bilisim