Eskişehir Ticaret Odası ve Türk Standartları Enstitüsü akaryakıt sektörü için işbirliği yaptı. Daha önceleri şehir dışında yapılan akaryakıt tankerlerinin sayaç muayeneleri Eskişehir Ticaret Odası 17. Meslek Komitesi'nin talebi ve TSE Eskişehir Belgelendirme Müdürlüğü'nün desteğiyle Eskişehir'de gerçekleştirildi. ETO üyesi 26 firmaya ait 43 tankerin sayaç muayenesi Ankara'dan gelen TSE kontrol uzmanları tarafından Teksan Araç Kontrol Merkezi'nde yapıldı.
Firmalar uygulamadan çok memnun
ETO Başkanı Metin Güler, Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara, yönetim kurulu üyeleri Orhan Köksal ve Özgür Alp, Akaryakıt Ürünleri ve LPG Ticareti Meslek Komitesi Başkanı Yavuz Metin ile birlikte tanker sayaç muayenelerin gerçekleştiği Teksan Araç Kontrol Merkezi'ni ziyaret etti. Tanker sayaç muayenelerinin Eskişehir'de gerçekleşmesi ve işbirliği dolayısıyla TSE Eskişehir Belgelendirme Müdürü İsmail Kaynarca'ya teşekkür eden ETO Başkanı Metin Güler, akaryakıt sektöründeki üyelerin uygulamadan çok memnun olduğunu söyledi.
Üyelerin talepleri için çalışmaya devam edeceğiz
Eskişehir Ticaret Odası'nın meslek komitelerinin 40 farklı meslek grubundaki üyelerin taleplerini dile getirmek, üyelerin ilgili kurumlarla irtibatını sağlayabilmek, sorunların çözümüne katkı sağlamak için çalıştığını belirten Güler, bu kapsamda ETO'nun meslek komitelerinin geçtiğimiz yıl 500'den fazla toplantı, temas ve girişim gerçekleştirdiğini kaydetti. Güler, ETO'nun meslek komitelerinin üyelerin talep ve istekleri doğrultusunda gayret göstermeye, ticaretin kolaylaşmasına destek olmaya devam edeceğini ifade etti.
Editör: TE Bilisim