Alt sıralarda kritik maçlar
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 32'nci hafta maçlarında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren takımlar birbirleriyle oynayacak. Eskişehirspor, 29 puanla düşme potasının 1 puan üstünde yer alan Akhisarspor'u konuk edecek. 28 puanla düşme potasında yer alan iki takımdan biri olan
Pazarspor, aynı puanla potada bulunan 1922 Konyaspor ile karşılaşacak. 32 puanla potanın 4 puan üstünde yer alan Zonguldak Kömürspor ise haftayı maç yapmadan geçirecek.
Camia 3 puan bekliyor
Hem Eskişehirspor hem de Akhisarspor adına önem taşıyan mücadeleden galip ayrılan takım Akhisar olursa, Eskişehirspor adına son 5 maçın kalacağı yarışta takım düşme hattının 14 puan gerisinde kalacak. Siyah-Kırmızılı camia haftalardır galibiyete hasret olan takımdan 3 puan bekliyor. Diğer taraftan Akhisarspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan takım maç saatini beklemeye çekildi.
Tanrıverdi yönetecek
Eskişehirspor ile Akhisarspor arasında bugün saat 14.00'de oynanacak karşılaşmayı Ankara Bölgesi Klasman Hakemlerinden Efe Tanrıverdi yönetecek. Yardımcıları ise Hüseyin Can, Tuncay Ercan ve Tunç Özdemir olacak.
Editör: TE Bilisim