71 Evler Merkez Camii'nde kılınan öğle namazının ardından cemaatle bir araya gelen Koca ve Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan buradaki programın ardından mahalle esnafını ve kahvehaneleri ziyaret etti.

71 Evler'e yapılacak olan Şehir Hastanesi ile ilgili soruları da cevaplayan Koca: ' Ön yeterlilik ihale çalışmaları tamamlandı; ihale işlemleri tamamlanır tamamlanmaz kısa süre içerisinde Şehir Hastanemizin temelleri 71 Evlerde yükselmeye başlayacak. Yer değişikliği gibi bir durum söz konusu değil' dedi.

Ziyaretler esnasında Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaklaştığını, yeni Türkiye'nin ayak seslerinin artık daha net işitilir olduğunu belirten Koca; partilerinin 12. Cumhurbaşkanlığı'na aday gösterdiği Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi. Odunpazarı ilçesi ve 71 Evler Mahallesinden yüksek oranda destek beklediklerini belirten Koca sözlerine şöyle devam etti: 'Demokrasilerde olması gerektiği gibi; Söz de mühür de sizde yani vatandaşlarımızda. 10 Ağustosta eski Türkiye ile yeni Türkiye arasında tercih yapacak olan sizlersiniz. 10 Ağustos Demokrasi Bayramımız şimdiden kutlu olsun.'

Ziyaret edilen esnaf ve kahvehanelerden Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a tam destek isteyen Koca ve beraberindeki heyet ilgilerinden dolayı 71 Evler sakinlerine teşekkür etti.

Programa Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan ve partililer eşlik etti.(HM)

Editör: TE Bilisim