Parti binasında yaptığı basın toplantısında Türkiye ekonomisinin dünyada ilk 10 içerisinde yer alması, 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşmak ve daha kalkınmış bir Eskişehir için aday adayı olduğunu ifade eden Mustafa Bolkan, AKP saflarında çalışacağını vurguladı.

Bolkan, 15 yıldır kamu alanında hizmet verdiğini belirterek 'Milletvekili seçildiğim takdirde birinci önceliğim hemşerilerimize hizmet olacaktır. Asıl olan sizlersiniz. Bu bilinçle sizin vekiliniz olarak asıl olan millete hizmet şiar edineceğim' dedi.

Bolkan, özgeçmişini ise şöyle anlattı: 'Yönetici olarak 15 yıl süreyle Ankara'da değişik kademelerde stratejik ve önemli görevlerde yer aldım. Birçok sağlık yatırımlarının ve planlamaların öncüsü oldum. Eskişehir'de büyüdüm. 2000 yılından bu zamana sahibi olduğum şirketimin bünyesinde 5 adet işletmem ile şehrimize istihdam sağlamakta ve hizmet etmekteyim.' (Esra Yücel)

Singil Aday adaylığını açıkladı

Av. Hasan Singil düzenlediği kahvaltılı basın toplantısıyla 2015 genel seçimlerinde AKP'den Eskişehir Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Aday adaylık açıklamasında paralel yapıya yüklenen Singil, '9 yıl önce başlattığım mücadelem devam edecektir' dedi.

Singil Eskişehir aşığı olduğunu ve Eskişehir'e hizmet etmek adına aday olduğunu söyleyerek,'Çocukluğumdan beri siyaseti yakından takip eden her zaman aday olup ön saflarda koşan biri olarak bu şehre dair hayallerim var. Ben bu şehirde doğdum bu şehirde büyüdüm ve Allah'ın izniyle bu şehirde öleceğim. Başka bir şehirden gelmedim. Başka bir şehre gitme gibi bir niyetim hiç olmadı. Benim tek adresim var sevdalısı olduğum Eskişehir'dir. Türkiye Cumhuriyeti AK Parti iktidarında 2023 hedeflerine doğru hızla ilerlerken Eskişehir'inde bu yolda geride kalmaması ve tüm şehirler Arasında ilk sıralara bu hedefe ulaşabilmesi arzum ve isteğimdir' dedi. Singil, 'Türkiye'de olduğu gibi Eskişehir'de de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' diye konuştu. (HM)

Editör: TE Bilisim