Anadolu Üniversitesi heyeti, İl Sağlık Müdürlüğü ve Şehir Hastanesi yöneticileriyle gerçekleştirilen toplantıda, kurumlar arasında yapılabilecek iş birliği konuları konuşuldu.
PROJELER KONUŞULDU
Eskişehir Şehir Hastanesinde yer alan, ihtiyacı olan hastalara ücretsiz olarak malzeme sağlayan 'Sosyal Markete' destek sağlanması, Yunus Emre Kampüsünde Anadolu Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğü tarafından koordinede edilecek halk sağlığı sokağının kurulması, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kampus içinde stant açılması konusunda değerlendirilmeler yapıldı.
MİLLİ BİR PROJE
Eskişehir Şehir Hastanesiyle ilgili izlenimleri paylaşan Rektör Prof. Dr. Çomaklı, 'Şehir hastaneleri milli ve çok önemli bir projedir. Kamuoyunda oluşturulmaya çalışılan yanlış algıyı üzüntüyle takip ediyorum. Anadolu Üniversitesi olarak Eskişehir Şehir Hastanesi ve İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılacak her türlü iş birliğine destek vermeye hazırız. Akademik birikimimizi, araştırma gücümüzü Eskişehir'e değer katacak projelerde kullanmaya devam edeceğiz' dedi. Toplantı öncesi Eskişehir Şehir Hastanesinde incelemelerde bulunan Anadolu Üniversitesi heyeti, hastane ve burada verilen sağlık hizmetleri hakkında bilgiler aldı. HM
Editör: TE Bilisim