Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı partisinin bayramlaşma töreninin ardından beraberindekilerle birlikte Çocuk Evleri Sitesi'ne gelen Bakan Avcı, burada çocuklarla bayramlaştı. Ardından Bakan Avcı, Van'ın Çaldıran ilçesinde terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Ali Doğukan Kılınç'ın Gündoğdu Mahallesindeki ailesini ziyaret etti. Şehit ailesini ziyaret ettikten sonra Halis Toprak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki yaşlılarla da bayramlaşan Bakan Avcı, burada bir süre huzurevi sakinleriyle sohbet etti.

Ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Avcı, Huzurevi sakinlerinin kendisinden bir istekte bulunduğunu söyleyerek 'İçerideki yaşlı vatandaşlarımızın bir talebi oldu. Buraya otobüs servisi konulmasını istiyorlar. Bu biliyorsunuz Büyükşehir Belediyesi'nin götürmesi gereken bir hizmet. Biz de yine Büyükşehir'e milletvekili arkadaşlarımızla, il başkanımızla meclis grup başkanı olması sebebiyle bunu ileteceğiz. Ama siz de bu konuyu takip ederseniz sadece buraya değil diğer huzurevlerine de yaşlı vatandaşlarımızın kullanabileceği servislerin konulması gerekiyor. İnşallah bu mesaj yerine ulaşır.'

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, huzurevinin ardından Van'ın merkez İpekyolu ilçesinde düzenlenen terör saldırısında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Polis Memuru Muhammet Acar'ın 75. Yıl Mahallesi'nde yaşayan ailesini ziyaret etti.
Şehit ailelerinin ziyaretleri basına kapalı gerçekleşirken Bakan Avcı son ziyaretinin ardından kentten ayrıldı. İHA










Editör: TE Bilisim